Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 7... megnézem
06 76... megnézem

Mutassa térképen!

Áraink

Hengerenkénti injektoros autókhoz, automata befecskendezős gázrendszerek

 

Az áraink sorozatengedéllyel érvényesek

2022.12.13 -től

3 illetve 4 hengeres autók esetén

 

LPG-TECH ONE, 204-304 pótkerék vagy hengeres tartállyal

265.000 Ft.-tól

 

 

 

 

   

 

5-6 hengeres autók esetén

LPG-TECH  pótkerék, vagy hengeres tartállyal

295.000 Ft.-tól

 

 

 

 

   

 

 

8 hengeres autók esetén

LPG-TECH  pótkerék, vagy hengeres tartállyal

315.000 Ft.-tól

 

 

 

Központi injektoros autók esetén:  215000 Ft-tól

 

Karburátoros autók esetén:  150000 Ft-tól

 

A gázautó beszerelés árai változhatnak a beszerelt gépjármű típusától, tartály méretétől, valamint a teljesítményétől: Áraink bruttó árak.

 

 • LPG autógáz átalakítás
 • Egyedi átalakítási engedéllyel +20000 Ft
 • Hengeres tartály+14000 Ft
 • Gáztartály mérete, típusa   630X220-ig
 • Gépjármű jellege (pl: teljesítmény)  150 KW-ig
 • Gáztöltés kialakítása a benzinajtó mögé: +6000 FT
 • Külsős pótkerék tartály +17000 FT
 • Yeti injektor hengerenként +5000 Ft

 

Pontos árajánlat miatt javasoljuk kérjen árajánlatot az elérhetőség menüpont alatt!

Spóroljon az LPG autógáz átalakítással!

Az LPG autógáz átalakítás egy jó alternatíva arra, hogyan lehet spórolni az egyre magasabb és magasabb üzemanyag árakon. Megéri váltani!

Az autós közlekedésről érthető módon nehéz lemondani, mert teljes szabadságot és önállóságot tud nyújtani. A munka és a szabadidő világában is óriási előnyt jelent, ha valakinek van jogosítványa és mellé még saját autója is. Azonban egy gépjárműre sokat kell költeni amikor megvásárolja a tulajdonos és még többet áldozni rá, ha utazni is akar vele, illetve fenn is szeretné tartani.

Az elszálló üzemanyag árakra is van megoldás

Nem mondunk újat, ha a jelenlegi üzemanyag árakat magasnak nevezzük. A benzin mára méregdrágává vált, az ára kiszámíthatatlanul ingadozik, kúszik felfelé, amit csak rendelkezésekkel lehet az ésszerű keretek között tartani. Mit tehet az autós, aki rendszeresen használja a járművét? Nem kell a garázsba száműznie autóját, de arra sem kell kényszerülnie, hogy megváljon tőle. Egyszerű a válasz, hanyagolja a benzint és váltson inkább autógázra!

Az autógáz ára közel feleannyiba kerül, mint jelenleg a benzin. Ez azt jelenti, hogy rengeteget spórolhat a tankolás alkalmával.

Az LPG autógáz átalakítás következtében a benzintank megmarad, mellé kerül az autógáz rendszer. Az autós eldöntheti, hogy melyik rendszert használja és ennek megfelelően mit tankol az autóba. Az autógáz olcsóbb, az autógáz rendszerű autózás pedig biztonságos és kevésbé környezetszennyező, mint a benzines. Se a benzinhiány, se a drága benzinárak nem húzzák keresztül a terveit az autósnak, ha az LPG autógáznak esélyt ad.

Az autószerelő műhelyünk nyitva áll minden autó előtt, aki elszánta magát arra, hogy változtasson és egy teljesen új szintre lépjen. Az autógáz használata minden túlzás nélkül egy teljesen új korszak kezdete. A szakembereink segítenek abban, hogy a teljes átalakítás és az üzembe helyezés hiba nélkül megtörténjen. Minden kérdésre válaszolunk az LPG autógáz átalakítással kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!

LPG autógáz átalakítás: higgyen a tényeknek!

Az LPG autógáz átalakítás nem ráfizetés és nem is fölösleges változtatás. Kézzelfogható előnyei vannak, ha LPG tartály kerül az autóba.

AZ LPG tulajdonságairól

Az LPG nem más, mint a Liquefied Petroleum Gas vagyis a folyékony halmazállapotú szénhidrogén gázok keveréke. Fűtésre használják, azonban járművek üzemanyagaként is ismert. A cseppfolyós gázból cseppfolyós motor hajtóanyag válik, ami többek között propán, bután keveréke. Az LP gáz nem teljesen ugyanaz, mint a háztartásokban, palackokban tárolt PB gáz. Üzemanyagként nem tartalmaz vizet és szennyeződésektől is mentes. Nem tartalmaz mérgező anyagot, de a környezetbe jutva oxigénhiányt okoz.

Az LPG környezetbarát?

A benzin, mint üzemanyag környezetre ártalmas hatásairól nem kell előadást tartani, sajnos a benzines autózás nem kedvez a környezetvédelemnek. Mi a helyzet az autógáz használatával? Egyértelműen igazolást nyert, hogy autógázzal közlekedni jóval kisebb terhelést jelent a Föld számára.

Az LPG autógázról bebizonyították, hogy az égése során kevesebb káros égésterméket juttat a levegőbe, mint a benzin. Számokban kifejezve ez 16%-kal kevesebb CO2 kibocsátást jelent és 68%-kal alacsonyabb nitrogén-oxid keletkezését. Ennek köszönhetően az autógázt tankolók kisebb ökológiai lábnyomot is hagynak maguk után.

A döntés a benzines autósok kezében van. Gyakorlatilag minden benzinüzemű autót át lehet alakítani gázüzeművé, illetve kettős üzeművé. A költségek szintjén is spórolást jelent, mert az autósnak kevesebbet kell költenie üzemanyagra, mint a benzin esetében. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a gáz a motort is jobban kíméli, mint a benzin használata. Gazdaságos és szakmailag elismert üzemanyagról van szó.

Az autószerelő műhelyünk korszerű technológiával, hozzáértő kollégákkal várja azokat az autósokat, akik úgy döntöttek, hogy ideje a váltásnak. Az autógáz beszerelés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások mindegyike rövid határidővel, ügyfélbarát áron elérhető.  Keresse bizalommal a műhelyünket időpont egyeztetés céljából az elérhetőségeink bármelyikén!

Gázüzemű autók szervizelése: gázbiztonsági szemle

A gázüzemű autók szervizelése számos feladattal látja el a műhelyünket. A szolgáltatásaink közé tartozik az autógáz biztonságtechnikai szemle elvégzése is.

Az autógáz biztonságtechnikai szemle vagy röviden gázbiztonsági szemle többek között a műszaki vizsga elvégeztetésének az egyik feltétele. A műszaki vizsgára csak olyan autót lehet előjegyeztetni, amit előtte alapos ellenőrzésnek vetettek alá. Érdemes a gázüzemű autót abba a műhelybe vinni szervizeltetni, átvizsgáltatni, ahol magát az átalakítást is elvégezték.

A műszaki vizsga előtt harminc napja van arra az autó tulajdonosának, hogy a szükséges ellenőrzéseket elvégeztesse a járművön és az eredményeket tanúsító dokumentumokat beszerezze. Nem a műszaki vizsga az egyetlen oka a biztonságtechnikai szemle elvégeztetésének.

Gázbiztonsági szemle szükséges, ha:

 1. Történnek olyan szerencsétlen esetek, amikor a gázüzemű autóhoz olyan, magát gyakorlott szakembernek mondó szerelő nyúl, aki nem ért a gázüzemű autókhoz. Előfordulhat, hogy a rendszert megbontja, pedig nem kellett volna. Egy felelős autós sem indul el úgy, hogy ne ellenőriztesse le a gázos autót. 
 2. A gázüzemű autóknak bizonyos időközönként cserélni kell az LPG gáztartályát.
 3. A gázrendszerben felléphet váratlan szivárgás, amit azonnal kezelni kell és megszüntetni.

Mi történik a szemlén?

Az autógáz biztonságtechnikai szemle alkalmával a műhelyben a szerelő minden alkatrészt tüzetesen átnéz, ami a beépített rendszerhez tartozik. Ellenőrzi a gáztömörséget és azt is, hogy a rendszernek milyen a rögzítettsége, elég stabilan képes e működni. Ezzel még mindig nincsen vége az alapos vizsgálatnak, mert nem maradhat ki a gáztartály érvényességének ellenőrzése sem. A szerelő a szükséges matricák meglétéről is megbizonyosodik.

A szervizelést gázüzemű autók számára kimagasló szakmai színvonalon végezzük. Minden, ellenőrzéssel, javítással, karbantartással, vizsgálattal és beállítással vagy tartálycserével kapcsolatos szolgáltatást korrekt áron vehet igénybe tőlünk. Kérjen időpontot a műhelyünkbe az elérhetőségeinken!

Nálunk baráti autógáz beszerelés árak várják!

Meghozta a döntést, és szeretne változtatni járműve motorjának működésén? Az autógáz beszerelés egyike azoknak a változtatásoknak, amik pozitív módon befolyásolják a jármű fogyasztását. Nem mindegy persze, hogy mennyit költünk egy ilyen szolgáltatásra. Az autógáz beszerelés árak is különbözőek a műhelyek függvényében.

Az autógáz beszerelés árakat meghatározza, hogy milyen hosszú időt vesz igénybe a művelet elvégzése, a hozzá kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal, mint amilyen a beállítás is. Ami viszont a legalapvetőbb szempont, magának a járműnek a típusa, a teljesítménye és a tartály mérete.

Forduljon bizalommal a műhelyünkhöz, ha kedvező árú szolgáltatást keres, és fontos Önnek az autógáz beszerelés ára, valamint a színvonala és teljesítési ideje is! Hozza el autóját, és fél nap múlva már viheti is! Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon és biztonságosan működő autót használjon. Kérjen időpontot tőlünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy minél gyorsabban elkészüljön a beszerelés!

Kedvező autógáz beszerelés árak? Velünk kiváló üzletet köthet!

Kedvező autógáz beszerelés árak? Velünk kiváló üzletet köthet! A folyamatosan növekvő benzinárak nem teremtenek kedvező helyzetet az autósok számára, ezért többségük más megoldás után kutat. Ilyenkor kerül előtérbe az autógáz beszerelésének lehetősége, ugyanis az autógáz sokkal olcsóbb üzemeltetést biztosít a gépjármű tulajdonosoknak. Ha Ön is hallott már erről a megoldásról, és szeretné megtapasztalni előnyeit, mi kedvező áron biztosítjuk az autógáz beszerelését!

Mivel számunkra is ismeretesek a gépjármű tulajdonosok megnövekedett kiadásai, fontosnak tartjuk, hogy ne nehezítsük tovább az anyagi helyzetüket, ezért az autógáz beszerelés árát pénztárcabarát módon igyekszünk biztosítani. Emellett az is célunk, hogy minél szélesebb körben elterjedjen ez a kedvező megoldás, ehhez viszont arra van szükség, hogy az autógáz beszerelés árakat korrektnek és megfizethetőnek tartsák az autósok.

A kedvező autógáz beszerelés árak természetesen a szolgáltatás színvonalát nem befolyásolják, garantáljuk, elégedett lesz a végeredménnyel. A beszereléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu