Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 7... megnézem
Mutassa térképen!

Áraink

Hengerenkénti injektoros autókhoz, automata befecskendezős gázrendszerek

 

Az áraink sorozatengedéllyel érvényesek

2021.08.01-től

3 illetve 4 hengeres autók esetén

 

LPG-TECH  204-304 pótkerék vagy hengeres tartállyal

215.000 Ft.

KME  Nevo, Diego pótkerék, vagy hengeres tartállyal

220.000 Ft.

Zavoli

240.000 Ft.

   

 

5-6 hengeres autók esetén

LPG-TECH  pótkerék, vagy hengeres tartállyal

250.000 Ft.-tól

KME  Nevo, Diego pótkerék, vagy hengeres tartállyal

270.000 Ft.-tól

Zavoli

285.000 Ft.-tól

   

 

 

8 hengeres autók esetén

LPG-TECH  pótkerék, vagy hengeres tartállyal

275.000 Ft.-tól

KME  Nevo, Diego pótkerék, vagy hengeres tartállyal

285.000 Ft.-tól

 

Központi injektoros autók esetén:  180000 Ft-tól

 

Karburátoros autók esetén:  130000 Ft-tól

 

A gázautó beszerelés árai változhatnak a beszerelt gépjármű típusától, tartály méretétől, valamint a teljesítményétől: Áraink bruttó árak.

 

  • LPG autógáz átalakítás
  • Egyedi átalakítási engedéllyel +20000 Ft
  • Hengeres tartály+14000 Ft
  • Gáztartály mérete, típusa   630X220-ig
  • Gépjármű jellege (pl: teljesítmény)  150 KW-ig
  • Gáztöltés kialakítása a benzinajtó mögé: +6000 FT
  • Külsős pótkerék tartály +17000 FT

 

Pontos árajánlat miatt javasoljuk kérjen árajánlatot az elérhetőség menüpont alatt!

Nálunk baráti autógáz beszerelés árak várják!

Meghozta a döntést, és szeretne változtatni járműve motorjának működésén? Az autógáz beszerelés egyike azoknak a változtatásoknak, amik pozitív módon befolyásolják a jármű fogyasztását. Nem mindegy persze, hogy mennyit költünk egy ilyen szolgáltatásra. Az autógáz beszerelés árak is különbözőek a műhelyek függvényében.

Az autógáz beszerelés árakat meghatározza, hogy milyen hosszú időt vesz igénybe a művelet elvégzése, a hozzá kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal, mint amilyen a beállítás is. Ami viszont a legalapvetőbb szempont, magának a járműnek a típusa, a teljesítménye és a tartály mérete.

Forduljon bizalommal a műhelyünkhöz, ha kedvező árú szolgáltatást keres, és fontos Önnek az autógáz beszerelés ára, valamint a színvonala és teljesítési ideje is! Hozza el autóját, és fél nap múlva már viheti is! Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon és biztonságosan működő autót használjon. Kérjen időpontot tőlünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy minél gyorsabban elkészüljön a beszerelés!

Kedvező autógáz beszerelés árak? Velünk kiváló üzletet köthet!

Kedvező autógáz beszerelés árak? Velünk kiváló üzletet köthet! A folyamatosan növekvő benzinárak nem teremtenek kedvező helyzetet az autósok számára, ezért többségük más megoldás után kutat. Ilyenkor kerül előtérbe az autógáz beszerelésének lehetősége, ugyanis az autógáz sokkal olcsóbb üzemeltetést biztosít a gépjármű tulajdonosoknak. Ha Ön is hallott már erről a megoldásról, és szeretné megtapasztalni előnyeit, mi kedvező áron biztosítjuk az autógáz beszerelését!

Mivel számunkra is ismeretesek a gépjármű tulajdonosok megnövekedett kiadásai, fontosnak tartjuk, hogy ne nehezítsük tovább az anyagi helyzetüket, ezért az autógáz beszerelés árát pénztárcabarát módon igyekszünk biztosítani. Emellett az is célunk, hogy minél szélesebb körben elterjedjen ez a kedvező megoldás, ehhez viszont arra van szükség, hogy az autógáz beszerelés árakat korrektnek és megfizethetőnek tartsák az autósok.

A kedvező autógáz beszerelés árak természetesen a szolgáltatás színvonalát nem befolyásolják, garantáljuk, elégedett lesz a végeredménnyel. A beszereléshez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu