Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 7... megnézem
Mutassa térképen!

Szolgáltatásaink

 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • legkorszerűbb futóműállítás
 • lejárt autógáz tartályok cseréje
 • gáz üzemanyag ellátó berendezések (reduktorok) javítása, felújítása
 • műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • hatósági vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • PB propánbután gázpalackok értékesítése
 • LPG autógáz kút, töltőállomás
 • kézi autómosó
 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • autószerelés, motordiagnosztika és beállítás, autó motor alkatrészek, olajok beszerzése és értékesítése
 • autógáz biztonságtechnikai szemle műszaki vizsgához, ( lakókocsihoz, lakóautókhoz, utánfutókhoz is)

Autógázszerelés a legmagasabb szinvonalon a legalacsonyabb árakkal már 15 éve.
Több ezer autó jár velünk, biztonságossan, elégedetten!
Átalakítás akár fél nap alatt. 

 

Autógáz beépítés kevesebb, mint egy nap alatt!

A benzinről gázra szeretne váltani? Az ehhez szükséges átalakításokat a műhelyünkben akár fél nap leforgása alatt is le tudjuk végezni! Tudjuk, hogy sok olyan autótulajdonos van, aki nem szeretné vagy nem tudja nélkülözni a gépkocsiját több napon keresztül, mert nagyobb távolságokat kell megtennie rendszeresen. Ennek tudatában alakítottuk ki műhelyünk szolgáltatásait úgy, hogy extra gyorsan elkészüljünk az autógáz beépítéssel.

Szerelőink tapasztalata, műhelyünk felszereltsége és kapacitása lehetővé teszi, hogy összehangolt munkát tudjunk létrehozni. Az autógáz beépítés minőségéből természetesen ez semmit nem von le, minden alkalommal arra törekszünk, hogy minden elvárásnak megfeleljünk, amit magunk felé támasztunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha nincs megelégedve a hasonló szolgáltatást nyújtó műhelyek ajánlataival, és tudja le az autógáz beépítést akár fél nap alatt! Kérjen tőlünk időpontot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén autógáz beépítéshez!

 

Megbízható gázautó szervizt keres?

Ahogy a hagyományos benzines autóknál, úgy az autógázas járművek esetében is előfordulhatnak hibák, ezért a javításhoz szükség lehet szervizszolgáltatásra. Ha a járműtulajdonosoknak fontos, hogy szakszerű segítséget kapjanak, mindenképp gázautó szervizhez érdemes fordulniuk. Amennyiben Önnek is autógázas járműve van, de nem talált még megbízható szervizt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Gázautó szervizünk szakszerű segítséget tud nyújtani az autógáz járművekkel kapcsolatban. Ez roppant fontos ezeknél az autóknál, hiszen ahhoz, hogy a javítás után biztonságosan lehessen használni őket, mindenképp olyan szakemberekre van szükség, akiknek fő profiljuk az autógázas járművek. Ezesetben képesek megállapítani a hiba valódi forrását, és arra is odafigyelnek, hogy ellenőrizzék a járműveket, így könnyedén ki tudnak szűrni olyan problémákat is, amik később okozhattak volna nagyobb gondokat.

Ha szeretné lelkiismeretes, tapasztalt szakemberekre bízni járművét, keresse bizalommal gázautó szervizünket elérhetőségeinken!

 

Miért bízza tapasztalt szakemberre az LPG beszerelést?

Manapság az LPG óriási népszerűségnek örvend a gépjárműtulajdonosok körében, ugyanis ez a megoldás költséghatékonyságot kínál, ráadásul az autógáz közel sem tartalmaz annyi káros összetevőt, mint a benzin. Ahhoz, hogy megfelelően és biztonságosan működjön az autógázos rendszer, az LPG beszerelést mindenképp szakemberekre kell bízni.

Az LPG beszerelés kellő szakmai tapasztalatot igényel. Már a tervezés fázisában rengeteg mindenre kell odafigyelniük a szakembereknek, többek között arra, hogy a szóban forgó gépjármű egyáltalán alkalmas-e az autógáz telepítésére. Az LPG beszerelés rendkívül összetett feladatokból áll, amiket csak egy profi szakember képes kézben tartani. A gázüzem részegységei különösen igénylik a szakmai felkészültséget, hiszen nem kerülhetnek akárhová, a rossz elhelyezés miatt rendkívül kockázatos lehet a használatuk.

Ha nem talált még rutinos szakembert az LPG beszereléshez, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Ügyfélközpontú és gyors szolgáltatást biztosítunk!

 

 

Az autógáz beszerelést bízza ránk!

Az autók eredeti gyári állapota megváltoztatható, több okból is. A teljesítmény, a fogyasztás és környezetbarát használat mind olyasmi, amit az autógáz beszereléssel  már lehetségessé válik befolyásolni.

Az autógáz beszerelés abban az esetben tud releváns változásokat generálni, ha maga a beszerelés a szabályoknak és előírásoknak megfelelően történik.

Az autógáz beszerelést bízza szakemberre, és valóban megtérül majd az ezzel járó befektetése! Forduljon hozzánk bizalommal, és rövid idő alatt megcsináljuk a szükséges változtatásokat ahhoz, hogy az autógáz beszerelés sikeres legyen! A felmérés, a beszerelés, a beállítás mind együttesen képezi a feltételeit a sikeres átalakításnak.

A műhelyünkben elhivatottan dolgozó szakemberek Önnek is segítenek abban, hogy az autója korszerűbb legyen, és egyben biztonságosan is működjön az átalakítás után. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és bátran egyeztessen időpontot kollégáinkkal!

 

Profik vagyunk gépjármű diagnosztikában is!

Egy autószerviznél az egyik legfontosabb dolog a gépjármű diagnosztikában való hatékonyság. Ha ugyanis sikerül rövid idő alatt pontosan megtalálni a hiba okát, azzal rengeteg időt, pénzt és energiát takarítunk meg. Csakis olyan szervizhez érdemes ezért fordulni, ahol ezen a téren is megfelelő műszaki feltételekkel rendelkeznek, és tapasztalt szakemberek végzik a munkát.

Cégünk a gépjármű diagnosztikában is az élen jár. Ha ránk bízza autóját, biztos lehet benne, hogy gyorsan megtaláljuk a probléma forrását, rövid időn belül megjavítjuk, és Önnek nem kell sokáig nélkülöznie gépjárművét. Szolgáltatásainkat ráadásul kedvező áron végezzük, hiszen az a célunk, hogy ügyfeleink mindig hozzánk forduljanak, ha hibát észleltek vezetés közben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is a megadott elérhetőségeink bármelyikén bővebb információért! Nálunk a gépjármű diagnosztika és a szervizelés is profi, bízza ránk autóját, ha igazán ügyfélbarát szolgáltatást szeretne igénybe venni!

 

Hozza vissza hozzánk LPG-s autóját műszaki vizsgára!

Manapság egyre nő azoknak az autóknak a száma, amelyekbe LPG-t szerelnek be, nem véletlenül, ugyanis ezeket a gépjárműveket sokkal költséghatékonyabb üzemeltetni. Az ilyen járműveket ugyanúgy kétévente kell műszaki vizsgára vinni, azonban ehhez érdemes olyan helyet választani, ahol magával az LPG beszereléssel is foglalkoznak. Ha Ön még nem talált ilyen céget, ne kutasson tovább, ugyanis az LPG beszerelés mellett műszaki vizsgáztatással is rendelkezésére állunk!

A gázüzemű járműveket mindenképp olyan szervizbe érdemes elvinni műszaki vizsgára, ahol autógázzal is foglalkoznak, ugyanis így valóban szakszerű, az autó típusának megfelelő ellenőrzést tudnak végezni a szakemberek. Amennyiben még nem rendelkezik LPG-vel, viszont áttérne rá, nálunk ezt egyszerűen megteheti, hiszen nem kell az ügyintézéshez máshová mennie. Szervizünk a szerelés után azonnal bevezeti a változást a forgalmi engedélybe. Nálunk a műszaki vizsgához szükséges gázbiztonsági tanúsítványt is kiállíttathatja!

Ha kérdései lennének a műszaki vizsgáról, vagy időpontot szeretne foglalni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az LPG beszerelést követően már egy modern gázautóval közlekedhet!

Megfontolta és döntött, szeretné az autóját sokoldalúbbá tenni? Az is fontos Önnek, hogy a környezetére ne legyen olyan káros hatással a működése? A gázautók mind rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. Gázautóval közlekedni manapság korszerű lépésnek számít, Ön se maradjon le róla! Mire lesz szüksége ennek a tervnek a megvalósításához? Az LPG beszerelés az, amire feltétlenül időt kell szakítania.

Az LPG beszerelést követően az autó olyan gázrendszerrel lesz felszerelve, ami a gázüzemű használatot teszi lehetővé. Az LPG beszerelést megelőzően szükség van egy műszaki vizsgálatra, aminek során leellenőrzik, hogy a járműnek nincs-e valami hibája, ami kizáró ok lenne a beszerelés elvégzésére. A művelet megtörténte után még fontos a precíz beállítás, kalibrálás is. Néhány nap alatt az autó menetkész állapotba kerül.

Forduljon műhelyünkhöz bizalommal, ha eldöntötte, mit szeretne és érdeklődjön az LPG beszerelés részleteiről! Korszerűsíttesse járművét magas színvonalon és alacsony áron szakembereink segítségével!

 

Biztonságos-e az autógáz beszerelés?

A mai korszerű technikának köszönhetően, napjainkban teljes mértékben biztonságos az autógáz beszerelés. Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

Az autógáz beszerelésről régen sajnos elterjedt az a hír, hogy ezek a járművek robbanásveszélyesek. Azonban érdemes tudni, hogy a korszerű gáztartályok úgy vannak kialakítva, hogy tűz esetén lassan, fokozatosan kiengedik a nyomást egy biztonsági szelepen keresztül. Így robbanásveszélytől egyáltalán nem kell tartani, sőt, bizonyos kutatások alapján a benzintartály előbb robban, mint a megfelelően, szakértő által beszerelt gázos.

Az autógáz beszerelés napjainkban teljesen biztonságos, és, ha az autót igazán sokat használjuk, akkor nagyon gazdaságos is. Természetesen már a beszerelés pillanatától számíthatunk költségcsökkenésre, azonban, ha keveset használjuk a járművet, akkor sok időbe telik, mire visszahozza az árát.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha szeretne még többet tudni az autógáz beszerelésről!

 

A beszerelésben és a beállításban is segít az autógáz szerviz!

Akit foglalkoztat a lakóhelye sorsa, az tudatosan választ, és igyekszik a környezetet nem terhelő energiaforrásokat, vagy egyéb anyagokat használni. Az autógáz a benzinnel összehasonlítva környezetkímélőbb, alacsonyabb az utána keletkező káros anyagok kibocsájtása is. Éppen emiatt az autógáz kedvezőbb hatású, ráadásul költséghatékonyabb is. Persze ehhez az is kell, hogy az autógázat szakszerűen szereljék, és megfelelő módon használják.

Ragaszkodjon ahhoz, hogy profi kezekbe kerüljön az autója: forduljon bizalommal autógáz szervizünkhöz! Szakembereink tudása és tapasztalata a garancia arra, hogy az autógáz úgy fog működni, ahogyan működnie kell. Sokszor előfordul ugyanis, hogy rosszul szerelik be, nem megfelelő az átalakítás. Ez egyértelműen negatív következményekkel jár.

Az autógáz szervizünkben minden szinten megbízható tevékenységet folytatunk az állapotfelméréstől a beszerelésen át a beállításig. Természetesen átvizsgálást, javítást is végzünk, attól függően mire van szüksége az autónak, illetve Önnek.

A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba autógáz szervizünkkel, és kérjen időpontot tőlünk!

 

LPG beszerelés ár: Megéri a szolgáltatás mellett dönteni?

Manapság sokan döntenek az LPG beszerelés mellett, mivel az autógáznak több előnye is van, például, hogy környezetbarát megoldást kínál. Azonban sokakat ezek az érvek elsőre nem győznek meg. Őket elsősorban az a kérdés foglalkoztatja, hogy valóban megéri-e az LPG beszerelés ára?

A válasz természetesen az, hogy az LPG beszerelés ára igenis megéri, és ezt a számok is igazolják. Ugyan a motor átlagosan 15%-kal több gázt fogyaszt, mint benzint, utánaszámolva mégis több pénzt takaríthat meg. Ha eddig 10 liter benzinnel járt meg 100 kilométert, akkor az gázból 11,5 literrel lesz meg. Mai benzinárakat tekintve míg 10 liter benzin körülbelül 3.600 Forintba kerül, 11,5 liter LPG 2.300 Forintba. Ez 1.300 Forint megtakarítást jelent 100 kilométerenként. Tehát az LPG beszerelés ára biztosan meg fog térülni, így befektetésként is tekinthet a szolgáltatás igénybevételére.

Ha bővebb információkra lenne szüksége az LPG beszerelés áráról, vagy élne a szolgáltatás lehetőségével, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az autógáz beszerelés menetéről röviden

autógáz beszerelésAz utóbbi években egyre több gépjármű-tulajdonos választja az autógáz beszereltetését, ugyanis így sokkal költséghatékonyabban üzemeltethetik járműveiket. A szerelési munkálatok rövid időn belül elvégezhetőek, így, aki az autógáz mellett dönt, annak nem kell sokat várnia arra, hogy ő is élvezhesse az ebből fakadó előnyöket. 

Mielőtt az autógáz beszerelés megtörténne, szakembereink megvizsgálják az ügyfél gépjárművét, azon belül is a gyújtórendszer, valamint az üzemanyagrendszer általános állapotát. Ezután kiválasztják a gépjárműhöz a megfelelő gázkészüléket és elektronikát, figyelembe véve azt, hogy az autó rendelkezik-e sorozatátalakítási engedéllyel, illetve hogy milyen a környezetvédelmi besorolása. Ha ezen túl vannak szakembereink, a gépjármű tulajdonosával megbeszéltek alapján elkezdődik az autógáz beszerelése

Szereltessen be Ön is autógázt a költséghatékonyság jegyében! A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken

 

A gázautók szervizét bízza ránk!

gázautó szervizAz autógázas járművek ma már nem számítanak különlegességnek, vagy ritkaságnak. Főleg azért nem, mert a gázzal működő autóknak számos előnye van a benzines meghajtással szemben. Környezetbarátabb, gazdaságosabb, biztonságos és hatékony is gázzal működtetni az autót. Valamiben azért nincs különbség, mégpedig abban, hogy a gázautóknak szervizre van szükségük, csakúgy, mint a benzineseknek.

A gázautó szervizzel kapcsolatban nyugodtan keresse műhelyünket, és hozza el hozzánk autóját egy ellenőrzésre! A gázüzemű autóknál az egyik dolog, amit rendszeresen ellenőrizni kell, a gyújtásrendszer. Az is fontos, hogy a motorolaj mindig ideális állapotú legyen, és  a gyújtógyertyák, valamint a szűrők kicserélésre kerüljenek, ha már túlságosan elhasználódtak. Létfontosságú a gázrendszer szivárgásmentességéről meggyőződni, ahogyan az is, hogy az elhasználódott, egyéb alkatrészeket kicseréljék.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, ha gázautójának szervizre van szüksége!

 

Miért dönt egyre több gépjármű tulajdonos az autógáz beszerelése mellett?

Manapság a drasztikusan növekvő benzinárak mellett természetes, hogy az autótulajdonosok folyamatosan arra törekednek, hogy minél költséghatékonyabbá tegyék a közlekedést. Mindközül az autógáz az, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gazdaságos megoldások között, azonban ahhoz, hogy benzin helyett folyékony gázzal lehessen működtetni a gépjárművet, az autógáz beszerelése mellett szükséges dönteni.

Az autógáz beszerelését már nemcsak a költséghatékonyság miatt választják a tulajdonosok. Az autógáz kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, többek között tiszta, sokoldalú és biztonságos üzemanyagnak számít. A benzinnel ellentétben nem tartalmaz olyan káros összetevőket, mint a benzol, továbbá teljesen kén- és korommentes, szén-dioxid-kibocsátása az elégéskor közel 15 százalékkal kevesebb, mint a benzin esetében.

Ha Ön is szeretne csatlakozni azon gépjármű tulajdonosok közé, akik autógáz beszerelése mellett döntöttek, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Mire figyeljen autógáz beszerelés előtt?

Manapság a költséghatékonyság és a környezettudatosság jegyében egyre többen döntenek az autógáz beszerelés mellett, azonban fontos, hogy mielőtt a szolgáltatás igénybevétele mellett döntene, tájékozódjon alaposan, ugyanis bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítani.

Elérhetőek listák, amelyeken feltüntetik a szakemberek, melyek azok az autók, amik esetében nem tanácsos az autógáz beszerelés mellett dönteni, ugyanis az átalakítás után károsodhatna a motor, ez pedig előbb vagy utóbb komoly meghibásodáshoz vezetne. Amennyiben az Ön járműve alkalmas rá, az autógáz beszereléshez mindenképp olyan szerelő műhelyet válasszon, ahol a szakemberek rendelkeznek autógáz-átszerelési képesítéssel.

Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, ne kutasson tovább, jó helyen jár! Szerelőműhelyünk szakemberei minden vonatkozó ismeret birtokában, nagy tapasztalattal a hátuk mögött végzik munkájukat. Vegye igénybe autógáz beszerelés szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért ajánlott az LPG beszerelés?

Az LPG egy rövidítést takar, ami a liquefied petroleum gas-t, azaz a folyékony kőolaj gázt jelenti. A köznyelvben csak autógázként emlegetik. Az autógáz egy üzemanyag típus, ami ipari folyamat mellékterméke, a lakossági szénhidrogén gyártás során termelődik. Az LPG beszerelésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai: például többet fogyaszt, mint ha benzint töltenénk az autóba, ami sokak számára már kizáró ok, de vizsgáljuk meg az előnyeit. Miért érdemes az LPG beszerelés mellett dönteni, és a gázzal történő üzemeltetést előnyben részesíteni?

Az LPG magasabb hőmérsékleten ég, mint a benzin, ebből az következik, hogy az égése tökéletesebb, tehát kevesebb nitrogén- és széndioxidot bocsát ki a motor a működése során. Ebből következik, hogy a gáz használata  benzinhez képest környezetbarátabb, de olcsóbb is, mert hosszú távon kevesebbet kell rá költeni, még ha többet is fogyaszt.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat LPG beszereléssel kapcsolatban! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Az LPG beszereléssel autója korszerűbbé válik!

Nincs megelégedve autója teljesítményével? Sokallja az egyre feljebb kapaszkodó benzinárakat? Mindkét problémára létezik megoldás, méghozzá ugyanaz: az LPG beszerelés!

Korszerűsítse autóját az LPG beszerelés révén, és élvezze a változtatással járó, hosszú távú előnyöket! Nem túlzás az LPG beszerelést korszerűsítésnek nevezni, hiszen gyakorlatilag csak előnyökkel jár. Ki akarna rengeteg pénzt kifizetni a benzinre, amikor autógáz használatával évente több százezret spórolhat? Az autógáz jóval kevesebbe kerül, csak egy kis átalakítás szükséges hozzá az autóban!

Az LPG beszerelés eredményeképpen a motor élettartama meghosszabbodik, hiszen az autógáz tisztábban ég, nem jár olyan lerakódásokkal a motorban, mint a benzin esetében. Az autógáz használata kevesebb károsanyag kibocsátással jár, ezzel környezetkímélőbb is, mint a benzin. A környezettudatos autózás manapság kikerülhetetlen és létfontosságú dolog, hiszen saját élőhelyünk megóvását érhetjük el vele.

Érdeklődjön elérhetőségeinken az LPG beszerelés részleteiről!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu