Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 70 944 7495
Mutassa térképen!

Szolgáltatásaink

 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • legkorszerűbb futóműállítás
 • lejárt autógáz tartályok cseréje
 • gáz üzemanyag ellátó berendezések (reduktorok) javítása, felújítása
 • műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • hatósági vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • PB propánbután gázpalackok értékesítése
 • LPG autógáz kút, töltőállomás
 • kézi autómosó
 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • autószerelés, motordiagnosztika és beállítás, autó motor alkatrészek, olajok beszerzése és értékesítése
 • autógáz biztonságtechnikai szemle műszaki vizsgához, ( lakókocsihoz, lakóautókhoz, utánfutókhoz is)

Autógázszerelés a legmagasabb szinvonalon a legalacsonyabb árakkal már 15 éve.
Több ezer autó jár velünk, biztonságossan, elégedetten!
Átalakítás akár fél nap alatt. 

 

Miért dönt egyre több gépjármű tulajdonos az autógáz beszerelése mellett?

Manapság a drasztikusan növekvő benzinárak mellett természetes, hogy az autótulajdonosok folyamatosan arra törekednek, hogy minél költséghatékonyabbá tegyék a közlekedést. Mindközül az autógáz az, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gazdaságos megoldások között, azonban ahhoz, hogy benzin helyett folyékony gázzal lehessen működtetni a gépjárművet, az autógáz beszerelése mellett szükséges dönteni.

Az autógáz beszerelését már nemcsak a költséghatékonyság miatt választják a tulajdonosok. Az autógáz kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, többek között tiszta, sokoldalú és biztonságos üzemanyagnak számít. A benzinnel ellentétben nem tartalmaz olyan káros összetevőket, mint a benzol, továbbá teljesen kén- és korommentes, szén-dioxid-kibocsátása az elégéskor közel 15 százalékkal kevesebb, mint a benzin esetében.

Ha Ön is szeretne csatlakozni azon gépjármű tulajdonosok közé, akik autógáz beszerelése mellett döntöttek, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Mire figyeljen autógáz beszerelés előtt?

Manapság a költséghatékonyság és a környezettudatosság jegyében egyre többen döntenek az autógáz beszerelés mellett, azonban fontos, hogy mielőtt a szolgáltatás igénybevétele mellett döntene, tájékozódjon alaposan, ugyanis bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítani.

Elérhetőek listák, amelyeken feltüntetik a szakemberek, melyek azok az autók, amik esetében nem tanácsos az autógáz beszerelés mellett dönteni, ugyanis az átalakítás után károsodhatna a motor, ez pedig előbb vagy utóbb komoly meghibásodáshoz vezetne. Amennyiben az Ön járműve alkalmas rá, az autógáz beszereléshez mindenképp olyan szerelő műhelyet válasszon, ahol a szakemberek rendelkeznek autógáz-átszerelési képesítéssel.

Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, ne kutasson tovább, jó helyen jár! Szerelőműhelyünk szakemberei minden vonatkozó ismeret birtokában, nagy tapasztalattal a hátuk mögött végzik munkájukat. Vegye igénybe autógáz beszerelés szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu