Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 70 944 7495
Mutassa térképen!

Szolgáltatásaink

 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • legkorszerűbb futóműállítás
 • lejárt autógáz tartályok cseréje
 • gáz üzemanyag ellátó berendezések (reduktorok) javítása, felújítása
 • műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • hatósági vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • PB propánbután gázpalackok értékesítése
 • LPG autógáz kút, töltőállomás
 • kézi autómosó
 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • autószerelés, motordiagnosztika és beállítás, autó motor alkatrészek, olajok beszerzése és értékesítése
 • autógáz biztonságtechnikai szemle műszaki vizsgához, ( lakókocsihoz, lakóautókhoz, utánfutókhoz is)

Autógázszerelés a legmagasabb szinvonalon a legalacsonyabb árakkal már 15 éve.
Több ezer autó jár velünk, biztonságossan, elégedetten!
Átalakítás akár fél nap alatt. 

 

Az autógáz beszerelés menetéről röviden

autógáz beszerelésAz utóbbi években egyre több gépjármű-tulajdonos választja az autógáz beszereltetését, ugyanis így sokkal költséghatékonyabban üzemeltethetik járműveiket. A szerelési munkálatok rövid időn belül elvégezhetőek, így, aki az autógáz mellett dönt, annak nem kell sokat várnia arra, hogy ő is élvezhesse az ebből fakadó előnyöket. 

Mielőtt az autógáz beszerelés megtörténne, szakembereink megvizsgálják az ügyfél gépjárművét, azon belül is a gyújtórendszer, valamint az üzemanyagrendszer általános állapotát. Ezután kiválasztják a gépjárműhöz a megfelelő gázkészüléket és elektronikát, figyelembe véve azt, hogy az autó rendelkezik-e sorozatátalakítási engedéllyel, illetve hogy milyen a környezetvédelmi besorolása. Ha ezen túl vannak szakembereink, a gépjármű tulajdonosával megbeszéltek alapján elkezdődik az autógáz beszerelése

Szereltessen be Ön is autógázt a költséghatékonyság jegyében! A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken

 

A gázautók szervizét bízza ránk!

gázautó szervizAz autógázas járművek ma már nem számítanak különlegességnek, vagy ritkaságnak. Főleg azért nem, mert a gázzal működő autóknak számos előnye van a benzines meghajtással szemben. Környezetbarátabb, gazdaságosabb, biztonságos és hatékony is gázzal működtetni az autót. Valamiben azért nincs különbség, mégpedig abban, hogy a gázautóknak szervizre van szükségük, csakúgy, mint a benzineseknek.

A gázautó szervizzel kapcsolatban nyugodtan keresse műhelyünket, és hozza el hozzánk autóját egy ellenőrzésre! A gázüzemű autóknál az egyik dolog, amit rendszeresen ellenőrizni kell, a gyújtásrendszer. Az is fontos, hogy a motorolaj mindig ideális állapotú legyen, és  a gyújtógyertyák, valamint a szűrők kicserélésre kerüljenek, ha már túlságosan elhasználódtak. Létfontosságú a gázrendszer szivárgásmentességéről meggyőződni, ahogyan az is, hogy az elhasználódott, egyéb alkatrészeket kicseréljék.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, ha gázautójának szervizre van szüksége!

 

Miért dönt egyre több gépjármű tulajdonos az autógáz beszerelése mellett?

Manapság a drasztikusan növekvő benzinárak mellett természetes, hogy az autótulajdonosok folyamatosan arra törekednek, hogy minél költséghatékonyabbá tegyék a közlekedést. Mindközül az autógáz az, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gazdaságos megoldások között, azonban ahhoz, hogy benzin helyett folyékony gázzal lehessen működtetni a gépjárművet, az autógáz beszerelése mellett szükséges dönteni.

Az autógáz beszerelését már nemcsak a költséghatékonyság miatt választják a tulajdonosok. Az autógáz kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, többek között tiszta, sokoldalú és biztonságos üzemanyagnak számít. A benzinnel ellentétben nem tartalmaz olyan káros összetevőket, mint a benzol, továbbá teljesen kén- és korommentes, szén-dioxid-kibocsátása az elégéskor közel 15 százalékkal kevesebb, mint a benzin esetében.

Ha Ön is szeretne csatlakozni azon gépjármű tulajdonosok közé, akik autógáz beszerelése mellett döntöttek, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Mire figyeljen autógáz beszerelés előtt?

Manapság a költséghatékonyság és a környezettudatosság jegyében egyre többen döntenek az autógáz beszerelés mellett, azonban fontos, hogy mielőtt a szolgáltatás igénybevétele mellett döntene, tájékozódjon alaposan, ugyanis bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítani.

Elérhetőek listák, amelyeken feltüntetik a szakemberek, melyek azok az autók, amik esetében nem tanácsos az autógáz beszerelés mellett dönteni, ugyanis az átalakítás után károsodhatna a motor, ez pedig előbb vagy utóbb komoly meghibásodáshoz vezetne. Amennyiben az Ön járműve alkalmas rá, az autógáz beszereléshez mindenképp olyan szerelő műhelyet válasszon, ahol a szakemberek rendelkeznek autógáz-átszerelési képesítéssel.

Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, ne kutasson tovább, jó helyen jár! Szerelőműhelyünk szakemberei minden vonatkozó ismeret birtokában, nagy tapasztalattal a hátuk mögött végzik munkájukat. Vegye igénybe autógáz beszerelés szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért ajánlott az LPG beszerelés?

Az LPG egy rövidítést takar, ami a liquefied petroleum gas-t, azaz a folyékony kőolaj gázt jelenti. A köznyelvben csak autógázként emlegetik. Az autógáz egy üzemanyag típus, ami ipari folyamat mellékterméke, a lakossági szénhidrogén gyártás során termelődik. Az LPG beszerelésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai: például többet fogyaszt, mint ha benzint töltenénk az autóba, ami sokak számára már kizáró ok, de vizsgáljuk meg az előnyeit. Miért érdemes az LPG beszerelés mellett dönteni, és a gázzal történő üzemeltetést előnyben részesíteni?

Az LPG magasabb hőmérsékleten ég, mint a benzin, ebből az következik, hogy az égése tökéletesebb, tehát kevesebb nitrogén- és széndioxidot bocsát ki a motor a működése során. Ebből következik, hogy a gáz használata  benzinhez képest környezetbarátabb, de olcsóbb is, mert hosszú távon kevesebbet kell rá költeni, még ha többet is fogyaszt.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat LPG beszereléssel kapcsolatban! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Az LPG beszereléssel autója korszerűbbé válik!

Nincs megelégedve autója teljesítményével? Sokallja az egyre feljebb kapaszkodó benzinárakat? Mindkét problémára létezik megoldás, méghozzá ugyanaz: az LPG beszerelés!

Korszerűsítse autóját az LPG beszerelés révén, és élvezze a változtatással járó, hosszú távú előnyöket! Nem túlzás az LPG beszerelést korszerűsítésnek nevezni, hiszen gyakorlatilag csak előnyökkel jár. Ki akarna rengeteg pénzt kifizetni a benzinre, amikor autógáz használatával évente több százezret spórolhat? Az autógáz jóval kevesebbe kerül, csak egy kis átalakítás szükséges hozzá az autóban!

Az LPG beszerelés eredményeképpen a motor élettartama meghosszabbodik, hiszen az autógáz tisztábban ég, nem jár olyan lerakódásokkal a motorban, mint a benzin esetében. Az autógáz használata kevesebb károsanyag kibocsátással jár, ezzel környezetkímélőbb is, mint a benzin. A környezettudatos autózás manapság kikerülhetetlen és létfontosságú dolog, hiszen saját élőhelyünk megóvását érhetjük el vele.

Érdeklődjön elérhetőségeinken az LPG beszerelés részleteiről!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu