Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 7... megnézem
06 76... megnézem

Mutassa térképen!

Szolgáltatásaink

 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • legkorszerűbb futóműállítás
 • lejárt autógáz tartályok cseréje
 • gáz üzemanyag ellátó berendezések (reduktorok) javítása, felújítása
 • műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • hatósági vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • LPG autógáz kút, töltőállomás
 • önkiszolgáló autómosó
 • ózonos belsőtér fertőtlenítés / 4000 Ft/30perc/
 • gumiszerelés
 • autógáz szerelés, gázüzemű autók szervizelése
 • autószerelés, motordiagnosztika és beállítás, autó motor alkatrészek, olajok beszerzése és értékesítése
 • autógáz biztonságtechnikai szemle műszaki vizsgához, ( lakókocsihoz, lakóautókhoz, utánfutókhoz is)

Autógázszerelés a legmagasabb szinvonalon a legalacsonyabb árakkal már 15 éve.
Több ezer autó jár velünk, biztonságossan, elégedetten!
Átalakítás akár fél nap alatt. 

 

Futómű-beállítás: mikor szükséges?

futómű-beállítást évente legalább egyszer érdemes elvégeztetni, de a magyarországi útviszonyokat figyelembe véve lehet, hogy többször sem árt. Számos "tünete" lehetséges annak, ha a futóművet be kell állíttatni, amelyekkel érdemes tisztában lenni, bár tény, hogy ezek akár egyéb problémákat is jelezhetnek.

A leggyakoribb jelenségek a következők:

•    kopogó hang a futómű felől
•    a gumiabroncsok rendellenes kopása
•    a kormányállás nincs középen 
•    az autó elhúz valamelyik irányba
•    a futómű érzékenyen reagál a nyomvályúkra
•    60 km/h felett ráz a kormány
•    fékezésnél ráz a kormány
•    a kormány kanyarodást követően nem tér vissza az alaphelyzetbe

futómű-beállítás célja a gumiabroncsok maximális úttartásának és maximális élettartamának biztosítása. A művelet során ellenőrzik a kerekek irányát és dőlésszögét a gépjármű gyártója által megadottakhoz képest.

Ha a kerék dőlésszöge túl nagy mértékű, az abroncs egyenetlenül kopik: pozitív kerékdőlés esetén a külső része, negatív kerékdőlésnél a belső része kopik. A kerékdőlés szögét gépjárművenként eltérően tervezik meg, hogy a gumiabroncsok egyenletesen érintkezzenek a talajjal. Ha túl nagy a különbség a kerekek dőlésszögének beállításai között, az autó oldalra fog húzni, ám ez egyszerűen kiküszöbölhető a futómű beállításával.

Hasonló a helyzet a kerékösszetartásnál is, ami a gumiabroncsok elülső és hátsó része közötti távolság különbsége. Kerékösszetartás esetén a gumiabroncsok elülső végei közelebb vannak egymáshoz; ez kanyarban alulkormányozottságot okoz. Ha túl nagy a kerékösszetartás, a futófelület a külső szélektől kezd el kopni. A kerékszéttartás ennek ellentéte, és kanyarban túlkormányozottságot okoz. A futómű-beállítás során ezt is meg kell szüntetni, hogy minden problémamentes lehessen.

Amennyiben Ön is tapasztalja a fenti tünetek valamelyikét, hozza el hozzánk autóját futómű-beállításra! Ha kérdése lenne, vagy időpontot szeretne egyeztetni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Autógáz tartályok cseréje: mindenképp bízza szakemberre!

Az LPG-vel autózás előnyeit mindenki ismeri, aki használja ezt a technológiát, de kiemelendő ezek közül a kifejezetten alacsony költség; alacsonyabb, mint a benzines, illetve dízelautók használatának költsége. Vannak azonban hátrányai is, amelyek persze minden berendezés esetében előfordulhatnak, mint például az alkatrészek elöregedése és cseréjének szükségessége. Az autógáz tartályok cseréje akkor válhat elkerülhetetlenné, ha például erősen korrodál azok fala, de természetesen más okok is lehetségesek.

Az LPG-tartály cseréje viszont nem olyasmi, amit akár otthon, a garázsban is végre lehet hajtani. Természetesen megoldható, ám a biztonságos üzemelés egy otthoni szerelés után már korántsem biztos, és itt nem csak arról van szó, hogy az autó könnyebben robban le és jut a leállósávba, hanem az emberi élet kockáztatásáról is. Az LPG ugyanis robbanásveszélyes, és elég, ha csak egy csatlakozás nem sikerült tökéletesre, máris szökni kezd, és a körülmények összejátszása miatt akár be is robbanhat, ami súlyos baleseteket okozhat. Nem érdemes tehát kockáztatni, hiszen az autógáz tartályok cseréje nem vonja magával a hatalmas költségeket, sőt, kifejezetten kedvező áron is elérhető szolgáltatás, főleg akkor, ha azzal vetjük össze, mekkora kár eshet az autóban és a benne ülőkben, ha nem szakszerűen hajtják végre.

Fontos még megemlíteni az olyan, viszonylag kisebb problémát jelentő hibákat is, mint az autógáz elszivárgása, a nagyobb fogyasztás, ami mind pénzbe kerül. Az LPG-tartály cseréjének költsége tehát viszonylag rövid idő alatt meg is térül, amennyiben szakértő kezekre végzik el a feladatot.

Amennyiben szeretné az autójának gáztartályát kicseréltetni, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk hosszú évek tapasztalatával vállalja a feladatot, de akkor is érdemes bennünket választania, ha ellenőriztetni szeretné a rendszert, ha meghibásodást tapasztal, vagy, ha egy új rendszert szeretne beépíttetni az autójába. Bármilyen, az LPG-rendszereket érintő kérdésben számíthat a segítségünkre!

Ha kérdése lenne az LPG-tartály cseréjével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Gáz üzemanyag-ellátó berendezések javítása tapasztalattal!

A gázüzemű autók nagy vonalakban megegyeznek minden más autóval, ám az üzemanyagrendszerük teljesen más. Ebből következik, hogy az általános hibákkal érdemes egy hagyományos autószerelőt felkeresni, ám a gáz üzemanyag-ellátó berendezések javítását mindenképpen erre szakosodott szerelőre kell bízni.

gáz üzemanyag-ellátó berendezések javítására szakosodott szakemberek fellelése azonban nem könnyű. Sajnos sokan állítják magukról, hogy megbirkóznak minden hibával, ám sokszor még azok sem tudják pontosan, mihez kell nyúlniuk, akik gáz üzemanyag-ellátó berendezéseket építenek be autókba. A beépítés ugyanis viszonylag egyszerű művelet - bár szaktudás nélkül akár életveszélyes is lehet -, a javítás azonban már egészen más terület.

gáz üzemanyag-ellátó berendezések javítása a hiba felismerésével kezdődik, és ha valakinek nincs ebben tapasztalata, nem fogja tudni megtalálni annak okát, így pedig a kijavítását sem fogja tudni elvégezni. Ahhoz, hogy a gáz üzemanyag-ellátó berendezések javítása sikeres lehessen, a hibaforrás megtalálása után szükség van a cserealkatrészekre, majd azok szakszerű és biztonságos beszerelésére. Az alkatrészek beszerzése viszonylag hosszú időt is igénybe vehet, ám egy olyan műhelyben, ahol régóta és folyamatosan foglalkoznak a gáz üzemanyag-ellátó berendezések javításával, raktárkészlet is található, így a várakozási idő jócskán lecsökken.

Amennyiben Ön is gázüzemű autóval közlekedik, és hibát fedezett fel az üzemanyagrendszerben, forduljon hozzánk bizalommal! Műhelyünk a gáz üzemanyag-ellátó berendezések javításán túl a komplett gázrendszer beépítésével is foglalkozik már hosszú évek óta, és komoly tapasztalatra tettünk szert e téren. Amennyiben bennünket bíz meg a javítással, nem csak a tökéletes végeredményben lehet biztos, de a kedvező árban és a rövid határidőben is, így mindenképp megéri bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni autója gáz üzemanyag-ellátó berendezésének javítását, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, majd tegye fel kérdéseit, és kérjen időpontot!

Autógáz-szerelés: ha szeretne környezetkímélő módon közlekedni

Napjainkban egyre fontosabbá válik a környezet védelme, amihez számos új technológia áll már az emberiség rendelkezésére – többnyire horribilis áron. Azt gondolhatnánk, hogy ha a klímaváltozás elkerülése ennyire fontos, akkor talán az ehhez vezető utat kollektíve megpróbáljuk könnyebbé tenni, ám az elektromos autók még mindig nagyon magas áron kerülnek a szalonokba, de a viszonylag réginek tekinthető hibrid technológia is meglehetősen drága. De mit tehet az, akinek nincs elegendő vagyona egy ilyen drága jármű megvásárlásához és fenntartásához, ám szeretne tenni valamit a bolygó jövője érdekében, azonban az autózásról nem tud lemondani? A válasz az autógáz-szerelésben keresendő!

Az autógáz-szerelés igénybevételével lehetőségünk lesz kiváltani a benzint, illetve a gázolajat, és egy jóval tisztább és környezetkímélőbb megoldásra térhetünk át. Az LPG lényegesen kisebb működtetési és fenntartási költségeket is garantál a környezetünk védelme mellett, hiszen jóval olcsóbb, mint a többi üzemanyag, aminek köszönhetően nagy összeget lehet megtakarítani. Az autógáz-szerelés további előnye, hogy a motor élettartama egyértelműen megnő, ugyanis a lágyabb és elnyújtottabb égés kevésbé veszi igénybe a motor alkatrészeit.

Amennyiben Ön is az autógáz-szerelés mellett dönt, a művelet után tisztább, halkabb, környezetbarátabb autóval közlekedhet, csökkentheti a költségeit, növelheti az autója élettartamát, csökkenhet a meghibásodások gyakorisága, ami ismét csak spórolást jelent, tehát összességében az autógáz-szereléssel csakis jól járhat!

Ha bennünket választ, cégünk vállalja az autógáz-szerelést, a későbbi szervizelést, a műszaki vizsgára való felkészítést és a vizsgáztatást is, hiszen e téren hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk. Szolgáltatásaink kiemelkedő minőségük mellett kedvező árukról is ismeretesek, tehát mindenképp érdemes hozzánk fordulnia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az autógáz-szerelés iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit kollégáinknak, és kérjen árajánlatot is!

Gumiszerelés és gumijavítás rövid határidővel, kedvező áron!

gumiszerelés és gumijavítás az autószerelés speciális ágazatai, amelyek a megszokottól eltérő tudást és szerszámokat, illetve gépeket igényelnek. Annak érdekében, hogy az autó biztonságos lehessen, olyan szakszervizt érdemes felkeresni, ami a fent említett tudás birtokában van.

gumiszerelés általános időszakai a tavasz és az ősz, hiszen az autósok ilyenkor váltanak téli gumiról nyárira és fordítva. Erre a téli és nyári gumik tulajdonságai miatt van szükség: a téli gumi gyorsabban kopik a hőségben, a nyári pedig rideggé válik a hidegben, és nem tapad eléggé. Előfordulhatnak azonban olyan esetek is, amikor ezen időszakokon kívül van extra szükség gumiszerelésre, de természetesen a gumiszerelő műhelyek ilyenkor is elérhetőek.

gumiszerelés alapvetően a gumik cseréjét jelenti, ám számos egyéb művelet is társul hozzá. A felnik centrírozása és a futómű esetleges beállítása szintén a gumiszerelő műhelyek hatáskörébe tartozik, és fontos is ezeket elvégezni, különben enyhébb esetben a gumi féloldalasan kopik, súlyosabb esetben viszont nagy sebességnél az autó balesetveszélyes is lehet, mivel lényegesen nehezebb, ha nem lehetetlen az irányítása.

gumijavítás lényegesen különbözik a fentiektől, hiszen magának a gumiabroncsnak a sérüléseit, illetve deformálódását, valamint a futófelület kijavítását és újra használhatóvá tételét jelenti. Kevés az olyan műhely, ami ezzel foglalkozik, pedig igény lenne rá, és nem csak az autósok pénztárcájának, de a környezetnek is jót tesz, ha a gumijavítás után használható abroncsok még sokáig róhatnák az utakat.

Amennyiben gumiszerelésre, illetve gumijavításra lenne szüksége, válassza Ön is műhelyünket! Cégünk minden feladatot maximális odafigyeléssel végez el, szakértelmünkre és alacsony árainkra pedig számos visszatérő ügyfelünk a bizonyíték. Ne érje be a legjobbnál kevesebbel, végeztesse el a gumiszerelést és az esetleges gumijavítást velünk!

Ha felkeltettük az érdeklődését a gumiszerelés, valamint a gumijavítás iránt, tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat is, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ózonos autófertőtlenítés: szabaduljon meg a kórokozóktól és a szagoktól!

Ismerje meg közelebbről gázüzemű autó szervizünk szolgáltatásait: vállaljuk mindenféle keleti és nyugati gépjármű garancia időn túli javítását, műszaki vizsgáztatását, gépjárművek benzin és cseppfolyósgáz kettősüzemre való átalakítását – akár már 5-8 órán belül.

Ezentúl szolgáltatásaink között többek között megtalálható az ózonos autófertőtlenítés is, melynek díja szervizünkben 30 perc esetén 4000 forint.

Kíváncsi, mit kell tudni az ózonos autófertőtlenítésről, illetve milyen előnyöket élvezhet, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat? Mutatjuk! Fontos leszögezni már az elején: az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag. Éppen ezért, ha fertőtlenítésről van szó, még a közismert klórnál is hatásosabb! 

Hogy történik a tisztítás? Az autó utasterébe helyezzük az ózongenerátort, amely azonnal teszi a dolgát: fertőtleníti és szagtalanítja az utasteret, miközben a légtisztításról is gondoskodik. 

Mindezek ismeretében az egyik legfontosabb szempont, hogy az ózonos autófertőtlenítést úgy is leírhatjuk, mint egy roppant hatékony higiéniai fertőtlenítő kezelés. Mindez azt jelenti, hogy az ózonos autófertőtlenítéssel az utastérben, illetve a klíma-és fűtőrendszerben letelepedett baktériumoktól, vírusoktól, kórokozóktól azonnal megszabadulhatunk!

Az ózonos autófertőtlenítést tehát akkor is igénybe veheti, ha klímával is rendelkezik a gépjárműve, hiszen az ózongenerátor úgy fertőtleníti a berendezést, hogy még csak a klímarendszer megbontására sincs szükség.

Igencsak elege van a cigaretta, penész, dog vagy a fülledtség okozta irritáló szagból?  Roppant fontos kiemelni, hogy az ózonos autófertőtlenítés segítségével valóban elfelejtheti a kellemetlen szagokat is!

Próbálja ki az ózonos autófertőtlenítést, melynek köszönhetően rövid idő alatt szabadulhat meg a kórokozóktól és a szagoktól! Ha az ózonos autófertőtlenítés mellett dönt, nem csak egészségét óvja, de közben maximálisan eleget tesz a higiéniai normáknak is!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna szolgáltatásainkról? Böngéssze weboldalunkat, felmerülő kérdéseivel pedig keresse bizalommal kollégáinkat a feltüntetett elérhetőségeink egyikén! 

Gázüzemű autó szervizünkre hosszú távon számíthat!

Sok gázüzemű autó tulajdonosa szeretné hosszú távra megtalálni azt a szervizt, ahol szakszerű segítséget tudnak nyújtani a gépjármű esetleges problémáival kapcsolatban. Ez egyeseknek azért fontos, mert ha a jövőben ismét bármi gond merülne fel a járművel, már nem kell keresni a megfelelő szakembert a szervizeléshez, ezzel pedig rengeteg időt és energiát lehet megtakarítani. Mások pedig sokkal jobban adnak olyan szakemberek véleményére, akiket már kellően ismernek. Amennyiben Ön még nem találta meg azt a gázüzemű autó szervizt, amit hosszú távra választana, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Gázüzemű autó szervizünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfeleknek megérje bennünket választaniuk hosszú távon. Színvonalas, megbízható szolgáltatásokat biztosítunk, a járművek javításáról, karbantartásáról pedig profi szerelők gondoskodnak, akik szinte bármilyen problémát rövid időn belül szakszerűen megoldanak. Műhelyünk kellően felszerelt, szakembereink a legkorszerűbb eszközöket használják a munkájuk során.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni gázüzemű autó szervizünk szolgáltatásait, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen időpontot munkatársainktól!

 

A gázüzemű autó műszaki vizsgáztatásának feltételeiről röviden

Manapság egyre több autót alakítanak át gázüzeművé, ugyanis ez sokkal kevesebb fogyasztást eredményez és a motoralkatrészek élettartamát is megnöveli. Ilyenkor azzal is számolniuk kell a tulajdonosoknak, hogy a gázüzemű autók műszaki vizsgáztatása némiképp eltér a hagyományos gépjárművekétől. Ezzel kapcsolatban érdemes a legfontosabb feltételekkel tisztában lenni, így nem érhetik kellemetlen meglepetések a vizsgáztatás előtt.

A gázüzemű autók műszaki vizsgáztatásának egyik legfontosabb feltétele az, hogy a jármű tulajdonosa bemutassa a gázbiztonsági szemle tanúsítványt. Ez az igazolás nem lehet 30 napnál régebbi. Ezen kívül a zökkenőmentes vizsgához mindenképp kelleni fog az érvényességi időn belüli gáztartály igazoló okirat is. Bármelyik dokumentum hiányzik, akadályokba fog ütközni az ügyintézés során.

Amennyiben hiányosságai vannak a tanúsítványokkal kapcsolatban, vagy minden a rendelkezésére áll, és a gázüzemű autóját műszaki vizsgáztatná, keressen bennünket elérhetőségeinken! Gyors, színvonalas szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek.

 

 

Gázüzemű autók szervizelése szakszerűen: bízza tapasztalt szakemberekre járművét! 

Amikor a gázüzemű autók tulajdonosai problémát észlelnek járművük használata közben, a hibaelhárításhoz sokan a legközelebbi autószerelőhöz fordulnak. Ez nem igazán megfelelő döntés ezeknél az autóknál, hiszen kifejezetten igénylik a szakszerű szervizelést. Mindenképp olyan szakembereket kell találni, akik a javítás mellett az autógáz beszereléssel is foglalkoznak. Ha Ön még nem talált ennek megfelelően szerelőt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

gázüzemű autók szervizelésével kapcsolatban szakembereinknek kellő gyakorlatuk van, hiszen nap, mint nap ezeknek a járműveknek a szervizelésével, és magával a gáztartály beépítésével foglalkoznak. Legyen szó bármilyen problémáról, kollégáink szakszerűen orvosolják a hibát, így utazásait gondtalanul folytathatja tovább autójával. Munkatársaink jó tanácsokkal is ellátják, hogy mire érdemes figyelnie a jármű használata közben.

Gázüzemű autó szervizelését mindenképp tapasztalt, az LPG rendszerekben kellően jártas szakemberekre bízza! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a gázüzemű autók szervizeléséről, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Autógáz beépítés kevesebb, mint egy nap alatt!

A benzinről gázra szeretne váltani? Az ehhez szükséges átalakításokat a műhelyünkben akár fél nap leforgása alatt is le tudjuk végezni! Tudjuk, hogy sok olyan autótulajdonos van, aki nem szeretné vagy nem tudja nélkülözni a gépkocsiját több napon keresztül, mert nagyobb távolságokat kell megtennie rendszeresen. Ennek tudatában alakítottuk ki műhelyünk szolgáltatásait úgy, hogy extra gyorsan elkészüljünk az autógáz beépítéssel.

Szerelőink tapasztalata, műhelyünk felszereltsége és kapacitása lehetővé teszi, hogy összehangolt munkát tudjunk létrehozni. Az autógáz beépítés minőségéből természetesen ez semmit nem von le, minden alkalommal arra törekszünk, hogy minden elvárásnak megfeleljünk, amit magunk felé támasztunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha nincs megelégedve a hasonló szolgáltatást nyújtó műhelyek ajánlataival, és tudja le az autógáz beépítést akár fél nap alatt! Kérjen tőlünk időpontot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén autógáz beépítéshez!

 

Megbízható gázautó szervizt keres?

Ahogy a hagyományos benzines autóknál, úgy az autógázas járművek esetében is előfordulhatnak hibák, ezért a javításhoz szükség lehet szervizszolgáltatásra. Ha a járműtulajdonosoknak fontos, hogy szakszerű segítséget kapjanak, mindenképp gázautó szervizhez érdemes fordulniuk. Amennyiben Önnek is autógázas járműve van, de nem talált még megbízható szervizt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Gázautó szervizünk szakszerű segítséget tud nyújtani az autógáz járművekkel kapcsolatban. Ez roppant fontos ezeknél az autóknál, hiszen ahhoz, hogy a javítás után biztonságosan lehessen használni őket, mindenképp olyan szakemberekre van szükség, akiknek fő profiljuk az autógázas járművek. Ezesetben képesek megállapítani a hiba valódi forrását, és arra is odafigyelnek, hogy ellenőrizzék a járműveket, így könnyedén ki tudnak szűrni olyan problémákat is, amik később okozhattak volna nagyobb gondokat.

Ha szeretné lelkiismeretes, tapasztalt szakemberekre bízni járművét, keresse bizalommal gázautó szervizünket elérhetőségeinken!

 

Miért bízza tapasztalt szakemberre az LPG beszerelést?

Manapság az LPG óriási népszerűségnek örvend a gépjárműtulajdonosok körében, ugyanis ez a megoldás költséghatékonyságot kínál, ráadásul az autógáz közel sem tartalmaz annyi káros összetevőt, mint a benzin. Ahhoz, hogy megfelelően és biztonságosan működjön az autógázos rendszer, az LPG beszerelést mindenképp szakemberekre kell bízni.

Az LPG beszerelés kellő szakmai tapasztalatot igényel. Már a tervezés fázisában rengeteg mindenre kell odafigyelniük a szakembereknek, többek között arra, hogy a szóban forgó gépjármű egyáltalán alkalmas-e az autógáz telepítésére. Az LPG beszerelés rendkívül összetett feladatokból áll, amiket csak egy profi szakember képes kézben tartani. A gázüzem részegységei különösen igénylik a szakmai felkészültséget, hiszen nem kerülhetnek akárhová, a rossz elhelyezés miatt rendkívül kockázatos lehet a használatuk.

Ha nem talált még rutinos szakembert az LPG beszereléshez, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Ügyfélközpontú és gyors szolgáltatást biztosítunk!

 

 

Az autógáz beszerelést bízza ránk!

Az autók eredeti gyári állapota megváltoztatható, több okból is. A teljesítmény, a fogyasztás és környezetbarát használat mind olyasmi, amit az autógáz beszereléssel  már lehetségessé válik befolyásolni.

Az autógáz beszerelés abban az esetben tud releváns változásokat generálni, ha maga a beszerelés a szabályoknak és előírásoknak megfelelően történik.

Az autógáz beszerelést bízza szakemberre, és valóban megtérül majd az ezzel járó befektetése! Forduljon hozzánk bizalommal, és rövid idő alatt megcsináljuk a szükséges változtatásokat ahhoz, hogy az autógáz beszerelés sikeres legyen! A felmérés, a beszerelés, a beállítás mind együttesen képezi a feltételeit a sikeres átalakításnak.

A műhelyünkben elhivatottan dolgozó szakemberek Önnek is segítenek abban, hogy az autója korszerűbb legyen, és egyben biztonságosan is működjön az átalakítás után. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és bátran egyeztessen időpontot kollégáinkkal!

 

Profik vagyunk gépjármű diagnosztikában is!

Egy autószerviznél az egyik legfontosabb dolog a gépjármű diagnosztikában való hatékonyság. Ha ugyanis sikerül rövid idő alatt pontosan megtalálni a hiba okát, azzal rengeteg időt, pénzt és energiát takarítunk meg. Csakis olyan szervizhez érdemes ezért fordulni, ahol ezen a téren is megfelelő műszaki feltételekkel rendelkeznek, és tapasztalt szakemberek végzik a munkát.

Cégünk a gépjármű diagnosztikában is az élen jár. Ha ránk bízza autóját, biztos lehet benne, hogy gyorsan megtaláljuk a probléma forrását, rövid időn belül megjavítjuk, és Önnek nem kell sokáig nélkülöznie gépjárművét. Szolgáltatásainkat ráadásul kedvező áron végezzük, hiszen az a célunk, hogy ügyfeleink mindig hozzánk forduljanak, ha hibát észleltek vezetés közben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is a megadott elérhetőségeink bármelyikén bővebb információért! Nálunk a gépjármű diagnosztika és a szervizelés is profi, bízza ránk autóját, ha igazán ügyfélbarát szolgáltatást szeretne igénybe venni!

 

Hozza vissza hozzánk LPG-s autóját műszaki vizsgára!

Manapság egyre nő azoknak az autóknak a száma, amelyekbe LPG-t szerelnek be, nem véletlenül, ugyanis ezeket a gépjárműveket sokkal költséghatékonyabb üzemeltetni. Az ilyen járműveket ugyanúgy kétévente kell műszaki vizsgára vinni, azonban ehhez érdemes olyan helyet választani, ahol magával az LPG beszereléssel is foglalkoznak. Ha Ön még nem talált ilyen céget, ne kutasson tovább, ugyanis az LPG beszerelés mellett műszaki vizsgáztatással is rendelkezésére állunk!

A gázüzemű járműveket mindenképp olyan szervizbe érdemes elvinni műszaki vizsgára, ahol autógázzal is foglalkoznak, ugyanis így valóban szakszerű, az autó típusának megfelelő ellenőrzést tudnak végezni a szakemberek. Amennyiben még nem rendelkezik LPG-vel, viszont áttérne rá, nálunk ezt egyszerűen megteheti, hiszen nem kell az ügyintézéshez máshová mennie. Szervizünk a szerelés után azonnal bevezeti a változást a forgalmi engedélybe. Nálunk a műszaki vizsgához szükséges gázbiztonsági tanúsítványt is kiállíttathatja!

Ha kérdései lennének a műszaki vizsgáról, vagy időpontot szeretne foglalni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az LPG beszerelést követően már egy modern gázautóval közlekedhet!

Megfontolta és döntött, szeretné az autóját sokoldalúbbá tenni? Az is fontos Önnek, hogy a környezetére ne legyen olyan káros hatással a működése? A gázautók mind rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. Gázautóval közlekedni manapság korszerű lépésnek számít, Ön se maradjon le róla! Mire lesz szüksége ennek a tervnek a megvalósításához? Az LPG beszerelés az, amire feltétlenül időt kell szakítania.

Az LPG beszerelést követően az autó olyan gázrendszerrel lesz felszerelve, ami a gázüzemű használatot teszi lehetővé. Az LPG beszerelést megelőzően szükség van egy műszaki vizsgálatra, aminek során leellenőrzik, hogy a járműnek nincs-e valami hibája, ami kizáró ok lenne a beszerelés elvégzésére. A művelet megtörténte után még fontos a precíz beállítás, kalibrálás is. Néhány nap alatt az autó menetkész állapotba kerül.

Forduljon műhelyünkhöz bizalommal, ha eldöntötte, mit szeretne és érdeklődjön az LPG beszerelés részleteiről! Korszerűsíttesse járművét magas színvonalon és alacsony áron szakembereink segítségével!

 

Biztonságos-e az autógáz beszerelés?

A mai korszerű technikának köszönhetően, napjainkban teljes mértékben biztonságos az autógáz beszerelés. Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

Az autógáz beszerelésről régen sajnos elterjedt az a hír, hogy ezek a járművek robbanásveszélyesek. Azonban érdemes tudni, hogy a korszerű gáztartályok úgy vannak kialakítva, hogy tűz esetén lassan, fokozatosan kiengedik a nyomást egy biztonsági szelepen keresztül. Így robbanásveszélytől egyáltalán nem kell tartani, sőt, bizonyos kutatások alapján a benzintartály előbb robban, mint a megfelelően, szakértő által beszerelt gázos.

Az autógáz beszerelés napjainkban teljesen biztonságos, és, ha az autót igazán sokat használjuk, akkor nagyon gazdaságos is. Természetesen már a beszerelés pillanatától számíthatunk költségcsökkenésre, azonban, ha keveset használjuk a járművet, akkor sok időbe telik, mire visszahozza az árát.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha szeretne még többet tudni az autógáz beszerelésről!

 

A beszerelésben és a beállításban is segít az autógáz szerviz!

Akit foglalkoztat a lakóhelye sorsa, az tudatosan választ, és igyekszik a környezetet nem terhelő energiaforrásokat, vagy egyéb anyagokat használni. Az autógáz a benzinnel összehasonlítva környezetkímélőbb, alacsonyabb az utána keletkező káros anyagok kibocsájtása is. Éppen emiatt az autógáz kedvezőbb hatású, ráadásul költséghatékonyabb is. Persze ehhez az is kell, hogy az autógázat szakszerűen szereljék, és megfelelő módon használják.

Ragaszkodjon ahhoz, hogy profi kezekbe kerüljön az autója: forduljon bizalommal autógáz szervizünkhöz! Szakembereink tudása és tapasztalata a garancia arra, hogy az autógáz úgy fog működni, ahogyan működnie kell. Sokszor előfordul ugyanis, hogy rosszul szerelik be, nem megfelelő az átalakítás. Ez egyértelműen negatív következményekkel jár.

Az autógáz szervizünkben minden szinten megbízható tevékenységet folytatunk az állapotfelméréstől a beszerelésen át a beállításig. Természetesen átvizsgálást, javítást is végzünk, attól függően mire van szüksége az autónak, illetve Önnek.

A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba autógáz szervizünkkel, és kérjen időpontot tőlünk!

 

LPG beszerelés ár: Megéri a szolgáltatás mellett dönteni?

Manapság sokan döntenek az LPG beszerelés mellett, mivel az autógáznak több előnye is van, például, hogy környezetbarát megoldást kínál. Azonban sokakat ezek az érvek elsőre nem győznek meg. Őket elsősorban az a kérdés foglalkoztatja, hogy valóban megéri-e az LPG beszerelés ára?

A válasz természetesen az, hogy az LPG beszerelés ára igenis megéri, és ezt a számok is igazolják. Ugyan a motor átlagosan 15%-kal több gázt fogyaszt, mint benzint, utánaszámolva mégis több pénzt takaríthat meg. Ha eddig 10 liter benzinnel járt meg 100 kilométert, akkor az gázból 11,5 literrel lesz meg. Mai benzinárakat tekintve míg 10 liter benzin körülbelül 3.600 Forintba kerül, 11,5 liter LPG 2.300 Forintba. Ez 1.300 Forint megtakarítást jelent 100 kilométerenként. Tehát az LPG beszerelés ára biztosan meg fog térülni, így befektetésként is tekinthet a szolgáltatás igénybevételére.

Ha bővebb információkra lenne szüksége az LPG beszerelés áráról, vagy élne a szolgáltatás lehetőségével, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az autógáz beszerelés menetéről röviden

autógáz beszerelésAz utóbbi években egyre több gépjármű-tulajdonos választja az autógáz beszereltetését, ugyanis így sokkal költséghatékonyabban üzemeltethetik járműveiket. A szerelési munkálatok rövid időn belül elvégezhetőek, így, aki az autógáz mellett dönt, annak nem kell sokat várnia arra, hogy ő is élvezhesse az ebből fakadó előnyöket. 

Mielőtt az autógáz beszerelés megtörténne, szakembereink megvizsgálják az ügyfél gépjárművét, azon belül is a gyújtórendszer, valamint az üzemanyagrendszer általános állapotát. Ezután kiválasztják a gépjárműhöz a megfelelő gázkészüléket és elektronikát, figyelembe véve azt, hogy az autó rendelkezik-e sorozatátalakítási engedéllyel, illetve hogy milyen a környezetvédelmi besorolása. Ha ezen túl vannak szakembereink, a gépjármű tulajdonosával megbeszéltek alapján elkezdődik az autógáz beszerelése

Szereltessen be Ön is autógázt a költséghatékonyság jegyében! A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken

 

A gázautók szervizét bízza ránk!

gázautó szervizAz autógázas járművek ma már nem számítanak különlegességnek, vagy ritkaságnak. Főleg azért nem, mert a gázzal működő autóknak számos előnye van a benzines meghajtással szemben. Környezetbarátabb, gazdaságosabb, biztonságos és hatékony is gázzal működtetni az autót. Valamiben azért nincs különbség, mégpedig abban, hogy a gázautóknak szervizre van szükségük, csakúgy, mint a benzineseknek.

A gázautó szervizzel kapcsolatban nyugodtan keresse műhelyünket, és hozza el hozzánk autóját egy ellenőrzésre! A gázüzemű autóknál az egyik dolog, amit rendszeresen ellenőrizni kell, a gyújtásrendszer. Az is fontos, hogy a motorolaj mindig ideális állapotú legyen, és  a gyújtógyertyák, valamint a szűrők kicserélésre kerüljenek, ha már túlságosan elhasználódtak. Létfontosságú a gázrendszer szivárgásmentességéről meggyőződni, ahogyan az is, hogy az elhasználódott, egyéb alkatrészeket kicseréljék.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, ha gázautójának szervizre van szüksége!

 

Miért dönt egyre több gépjármű tulajdonos az autógáz beszerelése mellett?

Manapság a drasztikusan növekvő benzinárak mellett természetes, hogy az autótulajdonosok folyamatosan arra törekednek, hogy minél költséghatékonyabbá tegyék a közlekedést. Mindközül az autógáz az, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gazdaságos megoldások között, azonban ahhoz, hogy benzin helyett folyékony gázzal lehessen működtetni a gépjárművet, az autógáz beszerelése mellett szükséges dönteni.

Az autógáz beszerelését már nemcsak a költséghatékonyság miatt választják a tulajdonosok. Az autógáz kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, többek között tiszta, sokoldalú és biztonságos üzemanyagnak számít. A benzinnel ellentétben nem tartalmaz olyan káros összetevőket, mint a benzol, továbbá teljesen kén- és korommentes, szén-dioxid-kibocsátása az elégéskor közel 15 százalékkal kevesebb, mint a benzin esetében.

Ha Ön is szeretne csatlakozni azon gépjármű tulajdonosok közé, akik autógáz beszerelése mellett döntöttek, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Mire figyeljen autógáz beszerelés előtt?

Manapság a költséghatékonyság és a környezettudatosság jegyében egyre többen döntenek az autógáz beszerelés mellett, azonban fontos, hogy mielőtt a szolgáltatás igénybevétele mellett döntene, tájékozódjon alaposan, ugyanis bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítani.

Elérhetőek listák, amelyeken feltüntetik a szakemberek, melyek azok az autók, amik esetében nem tanácsos az autógáz beszerelés mellett dönteni, ugyanis az átalakítás után károsodhatna a motor, ez pedig előbb vagy utóbb komoly meghibásodáshoz vezetne. Amennyiben az Ön járműve alkalmas rá, az autógáz beszereléshez mindenképp olyan szerelő műhelyet válasszon, ahol a szakemberek rendelkeznek autógáz-átszerelési képesítéssel.

Ha Ön még nem talált ilyen vállalkozást, ne kutasson tovább, jó helyen jár! Szerelőműhelyünk szakemberei minden vonatkozó ismeret birtokában, nagy tapasztalattal a hátuk mögött végzik munkájukat. Vegye igénybe autógáz beszerelés szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért ajánlott az LPG beszerelés?

Az LPG egy rövidítést takar, ami a liquefied petroleum gas-t, azaz a folyékony kőolaj gázt jelenti. A köznyelvben csak autógázként emlegetik. Az autógáz egy üzemanyag típus, ami ipari folyamat mellékterméke, a lakossági szénhidrogén gyártás során termelődik. Az LPG beszerelésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai: például többet fogyaszt, mint ha benzint töltenénk az autóba, ami sokak számára már kizáró ok, de vizsgáljuk meg az előnyeit. Miért érdemes az LPG beszerelés mellett dönteni, és a gázzal történő üzemeltetést előnyben részesíteni?

Az LPG magasabb hőmérsékleten ég, mint a benzin, ebből az következik, hogy az égése tökéletesebb, tehát kevesebb nitrogén- és széndioxidot bocsát ki a motor a működése során. Ebből következik, hogy a gáz használata  benzinhez képest környezetbarátabb, de olcsóbb is, mert hosszú távon kevesebbet kell rá költeni, még ha többet is fogyaszt.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat LPG beszereléssel kapcsolatban! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Az LPG beszereléssel autója korszerűbbé válik!

Nincs megelégedve autója teljesítményével? Sokallja az egyre feljebb kapaszkodó benzinárakat? Mindkét problémára létezik megoldás, méghozzá ugyanaz: az LPG beszerelés!

Korszerűsítse autóját az LPG beszerelés révén, és élvezze a változtatással járó, hosszú távú előnyöket! Nem túlzás az LPG beszerelést korszerűsítésnek nevezni, hiszen gyakorlatilag csak előnyökkel jár. Ki akarna rengeteg pénzt kifizetni a benzinre, amikor autógáz használatával évente több százezret spórolhat? Az autógáz jóval kevesebbe kerül, csak egy kis átalakítás szükséges hozzá az autóban!

Az LPG beszerelés eredményeképpen a motor élettartama meghosszabbodik, hiszen az autógáz tisztábban ég, nem jár olyan lerakódásokkal a motorban, mint a benzin esetében. Az autógáz használata kevesebb károsanyag kibocsátással jár, ezzel környezetkímélőbb is, mint a benzin. A környezettudatos autózás manapság kikerülhetetlen és létfontosságú dolog, hiszen saját élőhelyünk megóvását érhetjük el vele.

Érdeklődjön elérhetőségeinken az LPG beszerelés részleteiről!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu