Szappanos László
6098 Tass, Akácfa u. 25. 

Telefon: +36 7... megnézem
06 76... megnézem

Mutassa térképen!

Blog

Ózonos belsőtér fertőtlenítés a tiszta utastérért!

Az ózonos belsőtér fertőtlenítés a tiszta és higiénikus autó belső megteremtésének az eszköze. Rendelje meg, ha a leghatékonyabb megoldást keresi!

Az ózonos belsőtér fertőtlenítés gyakorlatilag minden jármű belső terében alkalmazható. A technológia lehetővé teszi, hogy a felületek és anyagok is teljesen baktérium és kórokozó mentesek legyenek. A tisztítószer, amit a kollégák használnak a fertőtlenítéshez, elvégzi a dolgát és ezt követően nyomtalanul eltűnik. Nem marad utána más, csak tiszta felület. A fertőtlenítőszer minden típusú autókárpiton egyaránt kiválóan alkalmazható, nem tesz kárt az anyagokban. Ez a szer nem más, mint az ózon. Az ózon különleges tulajdonsága, hogy nagyon erős fertőtlenítő, oxidáló hatással rendelkezik. A halmazállapota a másik pozitív tulajdonsága. Az ózon felhő mindenhová el tud jutni, az autó klímájába is, minden kis résbe. Ennek köszönhetően az ózonos belsőtér fertőtlenítés minden szempontból meg tud felelni az elvárásoknak.

Az ózonos belsőtér fertőtlenítést anélkül lehet alkalmazni, hogy bármit változtatni kellene az autó állapotán. Nem kell szétszedni az utasteret, csak beindítani a berendezést és hagyni, hogy a szétterjedő ózon tegye a dolgát. Nincsen erős vegyszer, nincsen allergiás reakció, nem hagy maga után kellemetlen szagokat sem. Az ózonos belsőtér fertőtlenítést követően hosszú ideig megmarad a higiénia és a tisztaság az autó utasterében.

Kérjen ózonos belsőtér fertőtlenítést ott, ahol a hagyományos takarítás nem bizonyul elegendőnek vagy nem ideális módszer a higiénia megteremtéséhez! A technológiához felhasznált berendezés mobil, tehát minden helyszínen akadály nélkül lehet használni, méghozzá maximális hatékonysággal.

Az ózonos belsőtér fertőtlenítés a kórokozók ellen garantáltan hatékony szolgáltatás. Rendelje meg, ha nem kedveli a félmegoldásokat és a tökéletes higiénia fontos Önnek utazás közben is! A szolgáltatásról minden információt megtudhat, ha kapcsolatba lép velünk a honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén! 

Gázüzemű autók szervizelése: forduljon igazi szakértőkhöz! 

Gázüzemű autók szervizelése, valóban profi hozzáértőkkel. Keresse bizalommal csapatunkat, mi tudjuk, hogy mire kell figyelni a gázüzemű járműveknél!

Sokan gázüzemű autóval közlekednek, amelyekkel kapcsolatban ugyanúgy merülhetnek fel hibák, mint a hagyományos, benzines típusokkal. Egyesek úgy gondolják, hogy a gázüzemű autók szervizelését bármelyik műhelyben meg tudják oldani. Az igazság az, hogy ezek az autók igénylik a megfelelő hozzáértést, szakértelmet, ezért mindenképp olyan helyre kell vinni, ahol kifejezetten a gázüzemű autók szervizelésével foglalkoznak. Amennyiben Ön is ilyen járművel rendelkezik, és szükség lenne javításra, karbantartásra, jöjjön el szervizünkbe!

Csapatunk nem csupán a gázüzemű autók szervizelésével, hanem az autógáz szereléssel is foglalkozik. Ebből kifolyólag kellően ismerjük ezt a rendszert, pontosan tudjuk, hogy adott hibajelenséget mi okozhatja. Legyen szó bármilyen jelenségről, bátran kereshet minket a gázüzemű autó szervizelésért, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. Műhelyünk kellően felszerelt, ahol minden elérhető számunkra a gázüzemű autók javításához. Minőségi, precíz munkát végzünk, fő célunk, hogy ügyfeleink ismét gondtalanul használhassák autóikat. A gázüzemű autók szervizeléséhez minőségi alkatrészeket használunk fel, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. A színvonal mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk, hiszen tudjuk, hogy sokaknak igen kellemetlen lenne hosszú heteken át jármű nélkül közlekedni.

A gázüzemű autó szervizelésénél Ön gyors, valóban szakszerű segítséget kaphat. Hozza el az igazi szakértőkhöz a járművét, és nem érhetik kellemetlen meglepetések a szerelés után! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A korrekt árakról sem feledkezünk meg! Ha tanácsra lenne szüksége az üzemeltetéssel kapcsolatban, bátran kérdezhet, szívesen adunk útmutatást. Kérdéseivel, időpontfoglalásért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Autógáz-tartály cseréje: milyen időközönként kötelező?

Az autógáz-tartályok cseréjére bizonyos időközönként kötelező sort keríteni, de előfordulnak más helyzetek is, amikor érdemes elvégeztetni.

Az LPG-gázzal történő autóüzemeltetés egyre többeket vonz; dacára annak, hogy az elektromos autók egyre népszerűbbek, nem képesek kiszorítani a piacról a gázüzemű autókat, ami nem véletlen, hiszen ez utóbbi kategória lényegesen kedvezőbb áron vásárolható meg, és a hagyományos, benzines, illetve dízel autók is könnyen átalakíthatóak gázüzemre.

Az LPG-üzemeltetés legnagyobb előnye az alacsony költség, de a kisebb környezetterhelés miatt is érdemes erre váltani. Természetesen kisebb hátrányokkal is számolni kell, hiszen az autó átalakítása is pénzbe kerül, emellett az LPG-rendszernek karbantartásra is szüksége van, ám az autógáz alacsony ára miatt az átalakítás költsége kifejezetten gyorsan képes megtérülni. A legfontosabb viszont , hogy ne feledkezzünk meg az autógáz-tartály cseréjéről, amit bizonyos időközönként feltétlenül el kell végeztetni.

Az autógáz-tartály cseréje 10 évente kötelező, mivel a tartályok érvényességi ideje hivatalosan ennyi időre szól. Amint ez lejár, a tartályt selejtezni kell, és kötelező helyette egy vadonatújat beszerelni. Fontos tudni, hogy nem ajánlott önállóan elvégezni az autógáz-tartály cseréjét, mivel kifejezetten veszélyes is lehet a megfelelő szakmai ismeretek és gyakorlat nélkül; ehelyett fel kell keresni szakszervizt.

Amennyiben hamarosan esedékes a műszaki vizsga, és szüksége lenne az ahhoz szükséges tanúsítványra, illetve, ha ettől függetlenül is elérkezett az autógáz-tartály cseréjének ideje, cégünk a rendelkezésére áll! Abban az esetben is számíthat a segítségünkre, ha az érvényességi időtől függetlenül, más okok miatt vált szükségessé az autógáz-tartály cseréje, illetve, ha bármilyen más karbantartási teendőre, illetve javításra van szükség.

Ha felkeltettük az érdeklődését az autógáz-tartály cseréjének lehetősége iránt, és kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Gázüzemű autó javítása, szerelése, ha a járműnek jó csapat kell!

gázüzemű autó javításához rendelkezünk megfelelő szakmai felkészültséggel. A szervizünkben minden problémát megoldunk profi módon.

Az lpg autógáz rendszer az autó tulajdonosának olyan előnyöket tud nyújtani, amivel a benzines járművek nem rendelkeznek. A mára egyre elavultabbnak és környezetszennyezőnek számító benzines járművek egyik alternatívája az lpg tartályos autó. Tulajdonképpen a jármű ugyanaz, csak egy kisebb átalakítást követően az üzemanyagigénye és a működése változik meg. A gázüzemű autók javítása emiatt értelemszerűen speciális felkészültséggel rendelkező szerelőt követel meg. A műhelyünk Ön előtt is nyitva áll, ha lpg tartály működik az autójában.

Amennyiben az autó lpg tartályával akad probléma, a jármű tulajdonosa nem mehet egy benzines vagy elektromos autókkal foglalkozó műhelybe. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van megbízható segítségre a gázüzemű autó javításához vagy szereléséhez! A mi szervizünkben a felkészült szerelő gárda átvizsgálja az autót, megtalálja a hiba forrását és határidőre kijavítja azt. Azt is fontosnak tartjuk, hogy megfizethető díjszabással dolgozzunk és a hozzánk forduló ügyfeleknek csak a valóban szükséges javításokat ajánljuk.

A gázüzemű autó javításakor gyakran találkozunk tipikus hibákkal, amik a benzin gázos rendszer használatából adódnak. Tipikus hiba lehet például a rendszer nem megfelelő beállításából adódó hibák. A beszerelést követő precíz hangolással számos hibát meg lehet előzni és hosszú távon megbízható működést biztosítani a gázüzemű autónak. Ezen kívül is adódhatnak rendszerbeli, illetve alkatrész problémák, amiket már a szerviz során is ki lehet szűrni és megelőzni a gázüzemű autó javítást.

Amennyiben eltérést észlel a járműve működésében, érdemes minél előbb útba ejteni a szerelő műhelyünket. Keresse bizalommal a kollégáinkat és egyeztessen időpontot szervizre, szerelésre, illetve gázüzemű autó javítására! A honlapon feltüntetett telefonszámon vagy emailben vagyunk elérhetőek, kérdezzen minket bátran!

Gázüzemű autó szervizünkben várjuk az Ön autóját is!

gázüzemű autó szervizben a járművének gondját viseljük. A szerviz az autó állapotának megőrzését szolgálja, ezért ne halogassa!

A gázüzemű autók a hagyományos, dízel vagy benzin meghajtású járművekhez hasonlóan működnek, azzal a különbséggel, hogy gáz meghajtással, illetve LPG tartály segítségével megy az autó. A karbantartást egyik típusú járműnél sem lehet megspórolni, hiszen ugyanúgy ellenőrizni kell az alkatrészek összességéből álló járművet, csak más fókusz pontokkal.

Mi történik egy gázüzemű autó szervizben? A jármű tulajdonosa elhozza a műhelybe a járművet, itt a szakemberek kezébe kerül, akik minden ellenőrzést elvégeznek rajta, amire csak szükség van. A gázüzemű autók szervize arra fókuszál, hogy a motor biztonságos működését megtartsa és minden hiba lehetőséget kiszűrjön, ami az üzembiztos működést akadályozza. A legfontosabb a rendszeresség és az időzítés, csak így van értelme a gázüzemű autó szerviznek is. A gázüzemű meghajtás típusától függően bizonyos számú kilométer megtétele után már el kell vinni az autót szervizbe. Ez a megtett kilométer határ már 10 ezernél kezdődik, de a meghajtástól függően lehet több is. A gázüzemű autó szervizben alaposan meg kell vizsgálni az autót, hogy nem szivárog e a gáz valahol, egyik alkatrész sincs elkopva, a szűrők és a kenőanyagok jól teljesítenek e. Cserélni kell a motorolajat, a szűrőket vagy a gyújtó gyertyát is. Egy sértetlen, megbízható rendszerrel az autó hibamentesen fog működni.

A gázüzemű autó szervizünk szolgáltatásai minden autó tulajdonos számára elérhetőek. Lépjen kapcsolatba velünk, ha elérte a kritikus kilométer számot a járműve és jelentkezzen be karbantartásra! A kollégáink a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén időpontot egyeztetnek Önnel és a megbeszélt napon elvégzik az ellenőrzést. A mi műhelyünkben semmi nem kerüli el a figyelmünket, kifogástalan állapotú autót adunk át az ügyfeleknek. Keressen minket bizalommal szervizeltesse gázüzemű autóját, hogy biztonságosan tudjon vele utazni még sokáig!

 

Ózonos belsőtér-fertőtlenítés: végeztesse el rendszeresen!

Az ózonos belsőtér-fertőtlenítés segítségével nem csak a baktériumoknak, de a kellemetlen szagoknak is búcsút inthetünk az autónkban!

Az autó ápolása nem merül ki a rendszeres mosásban, hiszen az csak a karosszériát érinti; a beltérről is gondoskodni kell. Sajnos a legtöbb autós megfeledkezik erről, és, ha mégsem, akkor is maximum a porszívót veszi igénybe. Egy autó belterében azonban nem csupán por, sár, vagy állatszőr fordulhat elő, hanem az ezek nyomán megjelenő baktériumok is, amelyek akár a teljes utasteret beboríthatják, ezzel komoly veszélynek téve ki a tulajdonost, nem is beszélve a légkondicionáló belsejében elszaporodó gombákról, amelyek komoly légúti fertőzést okozhatnak. Az autó utasterét tehát fertőtleníteni kell legalább évi két alkalommal, de a négy sem túlzás. Az ózonos belsőtér-fertőtlenítéssel ez könnyedén, gyorsan és - ami a legfontosabb - maximálisan oldható meg.

Az ózonos belsőtér-fertőtlenítés egy ózongenerátor segítségével valósul meg; a készüléket az utastérbe helyezve, majd bekapcsolva ózon tölti ki az utasteret, beszivárog a legkisebb résekbe, sőt, magába a kárpitba is, és minden baktériumot és gombát elpusztít. Az ózon ugyanis erős fertőtlenítőszer, ami a klórnál is sokszorta hatékonyabb, járulékos hatásként ráadásul a kellemetlen szagoktól is megszabadítja az utasteret.

Az ózonos belsőtér-fertőtlenítés nagyjából egy órát vesz igénybe, bár maga a művelet ennél rövidebb ideig tart. Az ózon azonban nem csak a baktériumokra fejt ki káros hatást, de az emberi szervezetre is, ezért az utastér teljes kiszellőztetése is szükséges a művelet befejezése után, ami szintén igénybe vesz némi időt. Az ózonos belsőtér-fertőtlenítés ára kifejezetten kedvező, különösen, ha az előnyeivel vetjük össze, ezért mondhatjuk, hogy mindenki számára ajánlott az elvégeztetése.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az ózonos beltér-fertőtlenítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné azt elvégeztetni az autóján, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Szélvédőcsere: ha a javítás már nem elég

szélvédőcsere sokáig halogatható a különféle javítási technológiáknak köszönhetően, ám nem a végtelenségig.

A szélvédő az autó egyik legsérülékenyebb része hiszen mindenféle hatásoknak van kitéve. A leggyakoribb gond a kavicsfelverődés, de a jégeső is komoly károkat képes okozni benne, amelyek egy része javítható, méghozzá többféle módszerrel, és ezek többnyire teljesen eltüntetik a sérüléseket. Legnagyobb számban a kavicsfelverődések okozta, sugárirányú repedésekkel és egy apró kráterrel járó sérülések kerülnek terítékre, amelyeket egy speciális anyaggal töltenek fel, ami kitölti az összes rendelkezésre álló helyet, ezzel nem csak láthatatlanná téve a sérülést, de meg is erősíti a szélvédőt magát. Sajnos viszont egy idő után - a nagyobb repedések megjelenésével - elkerülhetetlenné válik a szélvédőcsere.

szélvédőcseréhez speciális eszközökre, legalább két emberre, és persze tapasztalatra van szükség, tehát házilag egész biztosan nem oldható meg. A régi szélvédő kiemelése még az egyszerűbb feladatok közé tartozik, ám az új behelyezése - sérülés nélkül - már komoly szaktudást igényel. Éppen ezért érdemes egy olyan javítóműhelyt felkeresni, amely komoly tapasztalattal rendelkezik a szélvédőcsere terén.

Ha az Ön autójának esetében is elkerülhetetlenné vált a szélvédőcsere, válassza cégünket! Nálunk több szolgáltatás közül is választhat, amelyeket az autósok igényei szerint alakítottunk ki, így a szélvédőcsere is szerepel közöttük. Kollégáink szaktudása, illetve sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy a szélvédőcserét, valamint az Ön által igényelt, egyéb munkálatokat is tökéletes minőségben, rövid határidővel, illetve kedvező áron végezzük el. Műhelyünk szolgáltatásai elsőrangúak, ezért Önnek is megéri bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a szélvédőcserével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

 

Autógáz tartály csere szakszerűen, rövid határidővel! 

Autógáz tartály cseréje a legmagasabb szakmai követelmények szerint. Nálunk a legjobb kezekben a járművek, bízza igazi profikra a munkálatokat!

Az autógáz tartály cseréje rendkívül precíz, pontos munkafolyamatot megkövetelő művelet. Rengeteg mindenre oda kell figyelni ahhoz, hogy végül az gépjármű tulajdonosok biztonságos körülmények között utazhassanak. Sokan éppen ezért a legjobb szakembereket szeretnék megtalálni a munkálatokhoz, akik kellő gyakorlattal, rálátással rendelkeznek a területtel kapcsolatban. Amennyiben Ön is ragaszkodik a szakszerű kivitelezéshez és a profi szakemberekhez, bízza ránk bátran az autógáz tartály cseréjét!

Az autógáz tartály cseréjében élen járunk, nálunk a legjobb kezekben vannak az ügyfelek járművei. Munkánkkal a legfőbb célunk egyrészt az, hogy az emberek hosszú távon megtapasztalják az LPG rendszer előnyeit, másrészt szeretnénk hozzájárulni a biztonságos közlekedés megteremtéséhez. Műhelyünkben minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy kifogástalan munkát végezzük az autógáz tartály csere során. Professzionális eszközeinkkel, több éves szaktudásunk felhasználásával nem jelenthet gondot a maximumot nyújtani a szolgáltatás során, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk minden szempontból. Akik már hosszabb ideje alkalmaznak LPG rendszert, tudják, hogy tíz évente sort kell keríteni az új tartály beszerelésére. Csapatunk folyamatosan elérhető, így, ha aktuálissá válik az autógáz tartály cseréje, ismét fordulhat hozzánk bizalommal, így pedig nem kell keresnie más szakembereket a munkálatok kivitelezéséhez. Ez óriási könnyebbséget jelent ügyfeleink számára.

Az autógáz tartály cseréjét bátran ránk bízhatja, nem érhetik kellemetlen meglepetések munkánk után! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásunkról, a galériában pedig korábbi munkáinkról láthat fotókat. A cserét rövid határidővel vállaljuk, így nálunk nem kell hosszú heteken át várnia a járművére. Ha kérdései lennének, vagy időpontot foglalna, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken

LPG-tartály csere rövid határidővel! 

LPG-tartály csere rövid határidővel, professzionális környezetben, kedvező feltételekkel, profi szakemberekkel, válasszon minket!

Az LPG-tartályok tanúsítványának érvényességi ideje tíz év. Ha letelik ez az idő, szükséges foglalkozni a tartály vizsgálatával. Amennyiben problémát találnak a szakemberek, mindenképp gondoskodni kell az LPG-tartály cseréről, ugyanis a nem megfelelő állapotú berendezést rendkívül kockázatos és balesetveszélyes tovább használni. A csere kivitelezéséhez sokan mindenképp olyan szolgáltatót szeretnének találni, ahol a színvonalas munka mellett kiemelt figyelmet fordítanak a rövid határidőkre is. Az LPG-tartály cseréhez célszerű bennünket választani, ugyanis nálunk nem kell heteken át várni az új berendezések telepítésére.

Az LPG-tartály cserében élen járunk, műhelyünkben minden tényező a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy gyorsan, minőségi munkát végezzünk. Kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van ezen a területen, így a kivitelezés során a rutin is hozzájárul ahhoz, hogy ne okozzon kihívást rövid időn belül pontosan kivitelezni a tartály cseréjét. Műhelyünk felszerelt, ahol professzionális eszközök felhasználásával végezzük el a munkálatokat. Ez szintén segít nekünk abban, hogy az ügyfelek minél hamarabb visszakaphassák autóikat, és folytathassák útjukat. Az LPG-tartály cserét kedvező feltételekkel, korrekt áron vállaljuk, így anyagi szempontból is megéri minket választani. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű segítségért.

Bízza igazi profikra az LPG-tartály cserét! Weboldalunkon bővebb információkat is talál rólunk, szolgáltatásainkról, a galériában pedig fotókat is láthat munkáinkról, műhelyünkről. A tartály cserén kívül kereshet bennünket még futómű állításért, gumiszerelésért, ózonos belsőtér fertőtlenítésért és műszaki vizsgáztatásért is. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Lejárt lpg tartály cseréje rövid határidővel!

lejárt lpg tartály cseréje azokat a jármű tulajdonosokat érinti, akik gázzal autóznak. Az lpg gázzal működtethető autója bárkinek lehet, ha a megfelelő átalakításoknak aláveti a járművet és az autó a szükséges feltételeknek is eleget tud tenni. Az átalakítás csak egyszeri dolog, de még ezt követően is van dolga a jármű tulajdonosának. Ahogyan a benzines autókat is rendszeresen karban kell tartani, úgy az lpg tartályokkal felszerelt, gázüzemű járművekre is időt kell szánni, ha azt szeretné az autós, hogy gördülékeny legyen a működésük.

Egy lejárt lpg tartály cserére a mai szabályozások alapján 10 év után kell sort keríteni. A 10 év az lpg gáztartály lejárati idejét jelenti, ami a gyártó által meghatározott felhasználási időnek felel meg. A szabályok emellett négy évente ellenőrzést is elrendelnek. Ez az idő korábban három évnek felelt meg. Az ellenőrzéstől független azonban a lejárt lpg tartály cseréje, annak a szavatossági ideje nem változik, függetlenül a tartály vagy az autó állapotától ki kell cserélni, ha eltelt 10 év a gyártási időtől számítva.

lejárt lpg tartály cseréjét azokban az autószerelő műhelyekben tudják elvégezni, ahol az ott dolgozó csapat minden ismerettel rendelkezik és a szükséges szerszámokkal, eszközökkel is el van látva ahhoz, hogy sikeresen elvégezze a tartály cseréjét, valamint az előírt ellenőrzéseket. A javítás, a szerelés, a csere és az átalakítás is szerepel az autószerelő műhelyünk szolgáltatásai között. Mindenre fel vagyunk készülve, hogy ki tudjuk szolgálni a gázzal autózó ügyfelek igényeit.

Keresse fel bizalommal az autószerelő műhelyünket, ha bármikor aktuális a lejárt lpg tartály cseréje! A csapatunkra rábízhatja a gáztartály szakszerű eltávolítását és az új beszerelését. A pontos beállítást és átvizsgálást követően már útnak is indulhat és éveken át nem kell az ehhez hasonló dolgokkal törődnie. A soron következő tartálycseréhez kérjen csapatunktól időpontot! A honlapunkon megtalálja a műhelyünk elérhetőségeit, ezeken tud kapcsolatba lépni velünk lejárt lpg tartály cseréje miatt!

Lejárt autógáz tartályok cseréje:nálunk jó kezekben van autója

lejárt autógáz tartályok cseréje olyan elintéznivaló, amit nem lehet halogatni. Ön se tegye, hanem a lehető leghamarabb intézkedjen a cseréről! Erre több okból is szükség van. Egy autógáz tartály számára nem véletlenül jelölnek ki egy konkrét lejárati időt. Ha a lejárati idő elérkezik, akkor az autógáz tartály már nem alkalmas arra, hogy biztonságosan használják.

lejárt autógáz tartályok cseréje ezért nem várhat, nem szabad tovább lejárt tartályt használni. Bízza szakemberre a munkát és Önnek már nincsen egyéb dolga, csak a járművet elhozni a műhelybe, hogy a szükséges változtatásokat el tudjuk végezni rajta.

Egy új gáztartállyal már akadálytalanul közlekedhet a forgalomban és nem kell azon aggódnia, hogy mikor mondja fel a szolgálatot az autója. Ha lejárt a tartály érvényessége, akkor csak egy lehetősége van, a régi autógáz tartályt egy újra cserélni. A lejárt autógáz tartály cseréje legalább olyan fontos, mint a beszerelés, illetve az átalakítás. Mi elvégezzük a tartályok cseréjét, az előírásoknak megfelelően, precízen és megbízhatóan.Azonban van egy jó hírünk, a cserére nincs szükség túl gyakran, elég akár 20 évente, a gyártástól számítva.

Ügyeljen arra, hogy mindenképpen egy hozzáértő szakemberekből álló műhelybe vigye az autót! Nem éri meg kizárólag az ár alapján dönteni és vállalni a kockázatát annak, hogy egy silány módon elvégzett lejárt autógáz tartály cseréért vagy rossz minőségű tartályért fizet.

Védje a környezetet, önmagát és gondoskodjon az utasai biztonságáról is azzal, hogy magáról a lejárt autógáz tartályok cseréjéről is körültekintően gondoskodik! Mindenben segítünk a hozzánk forduló ügyfeleknek, a tartálycserétől a szervizen át egészen a beszerelésig.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és kérjen időpontot a műhelyünkbe lejárt autógáz tartályok cseréjére! A kollégáink mindenre ügyelnek és biztosítják, hogy a művelet gyorsan elkészüljön, a következő tartály pedig a helyére kerüljön úgy, hogy a jármű megbízhatóan működjön. Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége autógáz tartály cseréről, keressen a honlapon közzétett elérhetőségeken!

Önkiszolgáló autómosó: ha nem szívesen bízza gépekre az autóját

Önkiszolgáló autómosónk minden szükséges felszereléssel, kedvező árakkal várja Önt is!

Az autómosás napjainkban nagyrészt az automata autómosókban történik, amelyeknek előnye a gyorsaság, ám ezzel vége is a felsorolásnak. Az alaposságukra sok panasz érkezik, de ezen túl sokkal nagyobb problémát okoz, hogy károsítják az autó fényezését, ráadásul egy-egy mosás nem is kifejezetten olcsó. Sokan éppen ezért inkább a kézi mosókat választják, mert bár ezek esetében sem beszélhetünk alacsony árakról, de a fényezés nem sérül, és az emberi munka mindig alaposabb, mint a gépi. Azok számára, akik szeretnék a legelőnyösebb megoldást választani, emellett pedig szeretik kézben tartani a dolgokat, az önkiszolgáló autómosó a legjobb választás.

Az önkiszolgáló autómosó lényege, hogy a vállalkozás biztosítja a szükséges berendezéseket, eszközöket és tisztítószereket, a tulajdonos pedig maga végzi el a munkát. Egyrészt így mindent az általa elvárt minőségben tisztíthat meg a szennyeződésektől, másrészt pedig az önkiszolgáló autómosó használata kifejezetten kedvező áron vehető igénybe. Nincsenek kompromisszumok, nincs ottmaradt szennyeződés, nincs magas ár, csupán tökéletes tisztaság és a jól végzett munka öröme!

Ha olyan önkiszolgáló autómosót keres, amelyben tökéletesen tisztára varázsolhatja autóját, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Önkiszolgáló autómosónkban minden, az autó tisztításához szükséges eszközt és kelléket megtalál, amelyre szükség lehet, legyen szó bármilyen szennyeződésről, avagy autótípusról. Természetesen nem csupán az autó karosszériáját és alvázát szabadíthatja meg a rájuk rakódott kosztól, de a beltér takarításához is biztosítunk mindent, amire szükség lehet, sőt, akár ózonos utastér-fertőtlenítéssel is állunk szolgálatára, így az élősködőktől és kórokozóktól is megszabadulhat! Válasszon bennünket, és nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége önkiszolgáló autómosónkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Az autógáz tartály csere nem függ a tartály állapotától!

Az autógáz tartály csere minden gázüzemű járműnél kötelező, méghozzá legalább tíz évenként! Az lpg gáztartályokkal működő járművek környezetbarát kialakítással , alacsonyabb költségekkel járnak, mint a benzines járművek fenntartása és használata. Természetesen egy ilyen jármű esetében is kell ellenőriztetést, karbantartást kalkulálni. Az egyik fontos elintéznivaló, amiről egy autós sem feledkezhet meg, az az autógáz tartály csere.

Az autógáz tartálynak is van szavatossági ideje. Ahogyan szükség van megfelelő időközönként olajcserére vagy műszaki vizsgára, úgy a tartályt sem lehet használni a végtelenségig. Az érvényét vesztett tartálynak a műszaki vizsga érvényességére is befolyása van. Amíg nincsen kicserélve a tartály, addig a műszaki vizsgán sem engedhetik át az autót.

Az autógáz tartály cserére azért kell tíz évente sort keríteni, mert a gyártástól számított tíz év jelenti a tartály lejárati idejét. A csere ugyan jár némi költséggel, de még így is jobban megéri, mint a benzines jármű használata, mert több száz ezer forintot is meg lehet spórolni rajta.

Ez is egy olyan dolog, amivel nem szabad trükközni és amit nem szabad halogatni, mert a tartály állapota nem függ össze az érvényességével. Az autógáz tartály csere mindig a lejárati idő alapján esedékes, nem előbb és nem utóbb. Amennyiben szeretne megbízható munkát, keressen minket bizalommal és végeztesse a mi műhelyünkben a soron következő karbantartást, illetve autógáz tartály cserét! A műhelyünk Tasson található, Dunaújváros mellett. Ne menjen messzire a kötelező csere miatt, csak ameddig szükséges!

A gázüzemű járművekkel csak jól járhat, ha még nem szánta magát rá a változtatásra, itt az ideje! Mondjon nemet az emelkedő benzinárakra, autózzon felelősségteljesen, környezetszennyezés nélkül! Felkészült és megbízhatóan dolgozó csapatunk kedvező áron, rövid határidővel is elvégzi a beszerelést, az autógáz tartály  cserét vagy a javításokat és az ellenőrzést. Egyeztessen időpontot autószerelő műhelyünkkel, lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapon talál!


Az lpg autógáz beszerelés ára ezektől a tényezőktől függ!

Az lpg autógáz beszerelés ára több tényezőtől függ, de melyek ezek a tényezők? A hírekben rendszeresen hallani az egyre dráguló benzinárakról információkat. Az autó és jármű tulajdonosoknak számolni kell azzal, hogy a költségeik tetemes részét az üzemanyag megvásárlása teszi ki. A benzinárakra nem igazán lehetünk hatással, de dönthetünk úgy, hogy nem használunk többé ilyen üzemanyagot. Milyen más alternatíva marad a benzin helyett? Az lpg autógáz egy olyan lehetőség, amivel elfelejtheti a drága benzin megvásárlását és még a környezetet is megkímélheti a levegőbe kerülő káros anyagoktól. Ez nagyon pozitívan hangzik, de akkor miért nem látni az utakon kizárólag lpg autógázzal működtetett autókat?

Az lpg autógáz beszerelés természetesen egy olyan átalakítás, amire szükség van ahhoz, hogy a jármű benzin helyett autógázzal működjön. Az lpg autógáz beszerelés ára sokak számára ismeretlen lehet, hiszen nem tudják, hogy milyen költségekkel jár egy ilyen beavatkozás. Először is jó tudni, hogy szükség van engedélyre az átalakításhoz, aminek költségét tartalmazza az lpg autógáz beszerelés ára. Ezen kívül befolyásolja az lpg autógáz beszerelés árának alakulását az, hogy milyen rendszer kerül az autóba, milyen a kocsi motorjának típusa, hány hengeres az autó, milyen az autó típusa és a befecskendezés fajtája. A költségek átlagosan pár száz ezer forintot jelentenek. Megéri az alternatív üzemanyagra átállni? Mindenképpen, hiszen az lpg autógáz beszerelés ára már 15 ezer km után megtérül, a propán bután gáz pedig olcsó, tiszta és nem utolsó sorban megbízható üzemanyag!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését vagy egy ideje már fontolgatja, hogy ilyen szolgáltatást vesz igénybe, forduljon bizalommal a műhelyünkhöz és rendeljen minél előbb ilyen átalakítást! A kollégáink kérésre szívesen segítenek abban, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban megvalósuljon a terv. Lépjen kapcsolatba velünk az egyik, honlapunkon közzétett elérhetőségünkön és kérjen időpontot, valamint árajánlatot az lpg autógáz beszerelés áráról!


Lejárt autógáz tartályok cseréje: bízza ránk!

Lejárt autógáz tartályok cseréje szakértelemmel és tapasztalattal, rövid határidővel, kedvező áron!

Akik már viszonylag hosszabb ideje használják LPG autógázzal az autójukat, azoknak a ez nem újdonság, ám azoknak, akik még csak most tervezgetik, hogy gázüzeművé alakíttatják át az autójukat, jó tudniuk, hogy a gáztartályokat négyévente át kell vizsgáltatni a gyártó által, illetve a szabályozásban megadottak szerint - ami gyakorlatilag szemrevételezést, valamint nyomáspróbát jelent -, és cseppfolyós autógáz tartályoknál a gyártástól számított 15 évente, sűrített földgáz, vagy egyéb gáztöltethez gyártott tartályoknál legfeljebb 20 évente még abban az esetben is meg kell ejteni a lejárt autógáz tartály cseréjét, ha semmilyen probléma nem észlelhető, ráadásul gázmentes állapotban a további használatra alkalmatlanná is kell tenni őket. 

A gázüzem biztonságossá tételéhez tehát szükség van a fenti műveletek elvégzésére, vagyis az ellenőrzésre és a cserére, ám épp a biztonság érdekében ezt nem szabad házilag elvégezni. Ehhez hozzá tartozik az a tény is, hogy az LPG autógáz tartályok cseréjének tényét rögzíteni is kell egy erre a célra létrehozott nyilvántartásban is, mivel, ha ez elmarad, az autó tulajdonosát megbírságolhatják, és az autó a műszaki vizsgán se fog átmenni.

Szerencsére könnyen megoldható a lejárt autógáz tartályok cseréje, mégpedig műhelyünk segítségével! Amennyiben hozzánk fordul, az Ön autója is biztonságos lehet, hiszen az időszakos ellenőrzéseket is elvégezzük, az esetlegesen felbukkanó hibákat kijavítjuk, és, ha elérkezik az ideje, elvégezzük az LPG autógáz tartály cseréjét is. Szolgáltatásaink között természetesen a rendszer beszerelése is szerepel, így, ha mostanában tervezi, hogy áttér a gázüzemű autózásra, szintén érdemes bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és úgy gondolja, hogy szakértőkre szeretné bízni a lejárt autógáz tartály cseréjét, illetve, ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Autógáz beszerelés: miért érdemes?

Autógáz beszerelése tapasztalattal, rövid határidővel, kedvező áron! Tudjon meg mindent az előnyeiről!

Napjainkban a benzinár folyamatos emelkedése miatt egyre többen keresnek valamilyen alternatív megoldást. Sokan az elektromos autózásban látják a jövőt, míg mások a hidrogén felhasználására voksolnak, ám ezek a technológiák jelenleg még igencsak drágák, így aki olcsón szeretne autózni, más megoldás után kell, hogy nézzen. Az autógáz beszerelése az egyik ilyen lehetőség, és meglehetősen népszerű is.

Az autógáz beszerelése után a benzin mellett LPG is tankolható, amelynek literenkénti átlagára kevesebb, mint 250 forint, és átlagosan 1.500 forint körüli megtakarítás érhető el 100 kilométerenként a benzinhez képest. Ezzel már akár pár hónap alatt is megtérülhet a beszerelés ára, ám ez természetesen függ az autó használatának mértékétől is.

Az LPG egy ipari folyamat mellékterméke, amely a szénhidrogén-gyártás során termelődik. Bár az autó többet fogyaszt belőle, arányaiban nézve még mindig olcsóbb azonos megtett kilométerre. Jelenleg ez a legkevésbé drága, hagyományosnak mondható autózási mód, tehát ha a megtakarítás a cél, akkor megéri az autógáz beszerelése mellett dönteni.

Van azonban egyéb előnye is az autógáz beszerelésének, mégpedig a környezetvédelem terén. A környezettudatosság jegyében is sokan döntenek az autógáz beszerelése mellett, mivel így kisebb az autó nitrogén- és széndioxid-kibocsájtása a magasabb hőmérsékleten való égés következtében. Manapság, amikor az éghajlatváltozás réme egyre jobban fenyegeti a megszokott életünket, ez a szempont is kiemelten fontos, és ha már egyszer olcsóbb is, miért ne váltana át rá mindenki?

Azonban meg kell említeni az autógáz beszerelésének hátrányát is: a tartály a csomagtérbe kerül, aminek következtében kevesebb hely áll majd rendelkezésre a csomagok elhelyezésére, egy kombi autónál pedig a hátsó üléssor lehajtásának előnyei gyakorlatilag elvesznek.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az autógáz beszerelésének lehetősége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Téli gumi cseréje: mikor szükséges?

téli gumik cseréje a közhiedelem szerint akkor szükséges, amikor beáll a tél, és leesik az első hó. Mint minden hiedelemnek, ennek is van alapja, azonban csak részben igaz, hiszen a téli gumira valóban télen van szükség, ám az időpontjának semmi köze a csapadékhoz, sokkal inkább a hőmérséklet határozza meg.

A nyári gumiabroncsok biztonsági- és menettulajdonságai jelentősen csökkennek, amikor a hőmérséklet 7 °C alá esik. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a téli gumik cseréjét akkor kell megejteni, amikor először látjuk a kinti hőmérőn a 6 °C-ot, hanem a tartósan, nappal is 7 °C alatti hőmérséklet a gumicsere idejének kijelölője. Ha hónapra szeretnénk vonatkoztatni, akkor november közepét mondanánk, ám az utóbbi években, sőt, évtizedekben az időjárás számtalanszor űzött már tréfát mindenkivel. A merevebbé vált nyári gumik jobban csúsznak ezen a hőmérsékleten, és ehhez még hóra sincs szükség; elég a nedvesség is.

És hogy miért van egyáltalán szükség a téli gumi cseréjére? A nyári gumiabroncsot úgy tervezték, hogy jól teljesítsen, ha az abroncs hőmérséklete meleg, mert ekkor a legoptimálisabbak a tulajdonságai, emellett így képes csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és a menetzajt. Amikor a hőmérséklet csökken, a gumiabroncs megkeményedik, aminek következtében nedves felületeken könnyen elveszítheti a tapadását. A téli gumiabroncsok ezzel szemben valamivel puhább anyagból készülnek, amelyek nem fognak megkeményedni még komolyabb hideg esetén sem, ráadásul bonyolultabb futófelülettel készülnek, amelyből a víz és a hó még alacsony hőmérsékleten is képes távozni.

Érdemes a téli gumi cseréjekor odafigyelni a keréknyomásra, mivel a téli és a nyári gumik előírt nyomása eltérhet!

Amennyiben az Ön autóján még nem végezték el a téli gumik cseréjét, forduljon hozzánk bizalommal mielőbb, hiszen a fagyok már megérkeztek, és a nedves, falevelekkel borított aszfalt konkrét veszélyforrás nyári gumikon! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk időpontot!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu